Saturday, November 19, 2022

Au venit...



... si pozele. Pun aici simbolic doar doua, fiindca e un loc in care mai consemnez evenimente din viata noastra. Nadajduiesc ca, la vederea acestor frumoase amintiri, ne insotiti cu cate o mica rugaciune, mai ales pentru tanara familie (Maria si Toma). 

15 comments:

  1. felicitari si casa de piatra!! vine un nepotel de la cea mare? 😊Doamne ajuta!

    ReplyDelete
  2. Sa fie binecuvântați de Dumnezeu cu o căsătorie lungă și mântuitoare!

    Sănătate întregii familii și naștere ușoară Iulianei!

    ReplyDelete
  3. Căsnicie binecuvântată le doresc! Cât de frumoasă este poza cu toată familia! 🥰🤗😚🙏🏻

    ReplyDelete
  4. Dumnezeu sa ii calauzeasca pe caile Sale! Maica Domnului sa ii ocroteasca si sa ii indrume pe Maria si Toma! Frumoasa este Maria dumneavoastra! Sa fie sanatosi!

    ReplyDelete
  5. Dumnezeu să binecuvânteze căsătoria tinerilo! Sunteti o familie tare frumoasă!

    ReplyDelete
  6. Chiar așteptam poze de la nuntă. Să vă trăiască, să vă bucurați împreună de darurile lui Dumnezeu! Ne lipsesc postările dumneavoastră!

    ReplyDelete
  7. De cand va astept, doamna Ecaterina! Dumneavoastra nu stiti, dar, din 2012, de cand am inceput si eu sa ma indrept spre Cale, mi-ati fost calauza. Doresc tinerei familii casa de piatra, pe piatra, dragoste sporita si bucurie-n toate! Maica Domnului si sfintii sa le fie calauzitori si sa mijloceasca la Hristos Dumnezeu pentru ei!

    ReplyDelete
  8. Multă fericire tinerilor ! Iulianei îi urez multă sănătate ei și bebelușului ! Doamne ajuta! Sunteți frumosi cu toți!

    ReplyDelete
  9. oooo,ce frumos! Doamne ajuta sa fie bine ! ce mult se bucura Elenita pt voi!

    ReplyDelete
  10. Bunul Dumnezeu sa insoteasca tanara falimilie in calatoria vietii cu credinta, pace si iubire. Atata pace si iubire se transmite din imagini iar realitatea este de fapt inmiita. Sunteti o familie minunata formata in credinta, crescuta in credinta si ai caror membrii transmit doar credinta mai departe. De acolo de sus Elenita vegheaza si zambeste fericita pentru minunile din viata dvs.. Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze atat pe dvs. cat si pe sufletele care vor veni. Doamne ajuta!

    ReplyDelete
  11. Cat de frumosi sunteti! Multe bucurii de la Domnul!

    ReplyDelete
  12. Casnicie binecuvantata tinerilor Maria si Toma.

    ReplyDelete
  13. Romantica Maria parca ar fi Anne de la Green Gables in rochia cu maneci bufante :)
    Sa retraiasca bucuria primirii Tainei în fiecare zi a casniciei lor!

    ReplyDelete
  14. CASA DE PIATRA MARIEI SI NASTERE USOARA IULIANEI! CE ASTEPTA ..FETITA SAU BAIETEL? IERTATI INDISCRETIA...VA DORIM MULTE BUCURII ! CUM ZIC SI MAMICILE CARE VA URMARESC BLOGUL..ELENITA SE BUCURA PENTRU SURORILE EI! NE BUCURAM SI NOI..

    ReplyDelete
  15. Cred că așa arată o bucățică de Rai. Sunteți plini de viață. Fetele sunt superbe. Mulțumesc pt că împărtășiți din bucuria voastră. Dumnezeu să vă ocrotească!

    ReplyDelete