Wednesday, March 10, 2021

Va propun...

...audierea unui interviu care respira o placuta naturalete, plin de farmecul unei relatari oneste si firesti despre copilarie si despre a fi parinte, vazute prin ochii unei vedete care imi inspira multa modestie. Trecand peste faptul ca personajul principal nu este unul tipic bisericos, se pot desprinde cateva idei frumoase cu care va puteti imbogati orizontul intelegerii vietii de familie. 

2 comments:

  1. Am încercat să urmăresc, din descrierea vieții sale am văzut o imagine standard a familiei oltenești, care se învârtește în jurul orgoliului/mândriei de a face parte din clanul cel mai avut, cel mai popular, cel mai de apreciat... Mă recunosc în anumite ipostaze descrise. Dar sunt multe bazaconii în ceea ce spune, în ciuda naturaleții sale. Nu este un model de viață din care să ne inspirăm, Adela Popescu și soțul ei au provocat multă sminteală de-a lungul vieții lor, fiecare pe cont propriu.

    ReplyDelete
  2. Nu cunosc nimic despre ea in rest. Nici nu stiam ca exista inainte de a viziona acest interviu. Sunt si bazaconii, dar sunt si lucruri frumoase.

    ReplyDelete