Saturday, October 27, 2018

Sunt bine...

...dar am avut o perioada grea, de alterare profunda a starii generale. Din fericire, cauza e una benigna: un nou omulet prinde contur inauntrul meu. M-am simtit insa atat de rau incat am si elaborat o lege tip Murphy pliata pe situatia mea:
Cu cat ai mai multi copii la activ si cu cat  esti mai batrana, cu atat cresc sansele de a ramane insarcinata mai curand (vreo doua-trei saptamani) dupa o extrauterina care te-a anemiat considerabil ☺

10 comments:

  1. felicitari!sarcina usoara si bb sanatos!ma bucur ca esti bine!Doamne ajuta!

    ReplyDelete
  2. Felicitări și creștere sănătoasă omulețului din pântece! Sarcina cu bine!

    ReplyDelete
  3. Felicitari si sanatate va doresc!V-am pomenit in toate rugaciunile mele. Tare ma bucur ca sunteti bine!

    ReplyDelete
  4. Draga mea,te rog sa nu te superi,dar am o dilema. Dupa o extrauterina,nu trebuie sa existe o perioada de 6 saptamani ca si dupa o nastere sau operatie etc?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu, fiindca acolo nu a fost vreo placenta, nu trebuie sa se refaca nimic la uter. In cazul meu sarcina a fost chiar ff mica si moartea ei a survenit la aprox 2 sapt de evolutie, suprapunandu-se peste o eliminare menstruala obisnuita. Ambii medici (si ginecologul, si chirurgul care m-a operat) au spus ca nu e nicio problema locala daca raman insarcinata atat de repede.

      Delete
  5. https://www.youtube.com/watch?v=7UIaNa9I7V0&feature=youtu.be

    ReplyDelete
  6. Felicitări! Oameni buni, voi chiar vă iubiți! Sunteți o familie model! Adina

    ReplyDelete
    Replies
    1. O, Ada, daca nu ar fi relatia cu Dumnezeu, iubirea noastra era demult depasita de incercari. Prin El reusim sa nu ne scufundam!

      Delete