Monday, July 24, 2017

Realizarea...

...anului pentru Grigo
pluta
Pentru noi viata merge inainte, cu bune si rele, chiar daca nu ne mai vine sa zambim la fel de larg cand ne strangem laolalta pentru fotografii de familie.


12 comments:

 1. Si pentru mine pluta a fost o mare realizare, dupa multe cursuri de inot. Tare frica imi era!
  Va doresc sanatate si pace!
  C.H.

  ReplyDelete
 2. unde sunteti aici? :) sunteti frumosi cu toti

  ReplyDelete
 3. http://popasduhovnicesc.ro/Links/Rug_16met.htm _ma bucur ca va vad in poze chai zmabind,DOAMNE AJUTA!-cu respect deosebit IOANA

  ReplyDelete
 4. https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2011/05/24/cum-se-poate-refuza-vaccinarea-copiilor-baza-legala/

  ReplyDelete
 5. http://candela-aprinsa.blogspot.ro/p/sfantul-fanurie.html

  ReplyDelete
 6. https://doxologia.ro/intreaba-preotul/ce-psalmi-se-citesc-pentru-diferite-cazuri-situatii-dupa-randuiala-sf-arsenie

  ReplyDelete
 7. http://www.munteleathos.com/Pagina/Afisare/Intamplari_minunate_Intoarcerea_din_alta_viata

  ReplyDelete
 8. https://monahulteodot.wordpress.com/2017/08/14/nu-va-faceti-partasi-imbolnavirii-uciderii-copiilor-prin-vaccinuri/

  ReplyDelete
 9. Scrisoare la Apusul libertăţii prin vaccinarea obligatorie

  Cine eşti tu, Premierule Mihai Tudose şi căror interese oculte şi cărui neam neiubitor de Hristos slujeşti?
  Unde eşti TU, Preafericite Părinte Patriarh Daniel, PĂRINTELE NOSTRU? De ce taci? De ce nu aud glasul tău plin de har şi de Adevăr? Copiii tăi sunt NEFERICIŢI şi mamele şi taţii sunt înspăimântaţi că vine poliţia şi le ia copiii şi poate sunt daţi unor sodomiţi de alte credinţe. Vreau să aud glasul tău strigând: NU VĂ TEMEŢI! SUNT CU VOI! Şi blestemă această lucrare nelegiuită şi satanică de vaccinare forţată, copiii tăi ţi-o cer! Strigă împreună cu mine şi apără Biserica lui Hristos!
  Unde sunteţi Voi, Arhiereilor prea iubiţi şi iubitori de Hristos? De ce tăceţi? Vă este teamă că aţi putea ajunge simpli monahi? Îmi veţi spune: Nu e lepădare de Hristos vaccinarea obligatorie, poate face chiar bine, nu suntem informaţi. Aşa este. Dar, este lepădare de Turma voastră, de Biserica lui Hristos, care este abuzată şi prigonită. A intrat Lupul la oi şi face prăpăd şi tăcerea Voastră e foarte vinovată. Nu vă temeţi! ARHIEREUL HRISTOS este cu Voi! Apăraţi-vă turma încredinţată! Suntem copiii voştri, nu ne lăsaţi în mâna celui rău! Legaţi cu legătură de nedezlegat, căci aveţi toată puterea în cer şi pe pământ, DUHUL SATANIC STĂPÂNITOR care stă în spatele acestei lucrări de surpare a libertăţii noastre. Vreau să aud glasul Vostru puternic. Strigaţi împreună cu mine, copiii Voştri şi HRISTOS DOMNUL V-o cere.
  Unde eşti Tu, MITROPOLITULE cu voce suavă, iubitor de MAICA PRECISTA? Lasă cărţile! ACUM este vremea mărturisirii. „APĂRĂ-I PE COPIII MEI!” îţi spune Stăpâna. Nu-ţi fie teamă, sunt cu tine! Strigă împreună cu mine, astfel încât să aud glasul tău şi să nu-mi fie teamă!
  Unde eşti Tu VOIEVODULE al MARAMUREŞULUI şi ARHIEREULE al TINERILOR? De ce taci? De ce nu aperi Turma încredinţată ţie? Nu-ţi fie teamă! Strigă împreună cu mine şi apără-i pe copiii tăi! ARHIEREUL HRISTOS este cu tine!
  Unde sunteţi Voi Părinţilor Protopopi şi Voi fraţilor Preoţi? De ce tăceţi? Vă e teamă că vă pierdeţi scaunele? Dar sunt mai importante decât copiii voştri şi ai noştri şi de turma încredinţată? Strigaţi împreună cu mine împotriva stăpânului acestei lumi!
  Dar Voi, monahii şi miresele lui Hristos? De ce tăceţi? Să nu-mi spuneţi că nu aveţi copii şi nu vă pasă şi doar cerul e al vostru! Veniţi în apărarea celor pe care îi purtaţi în rugă şi care v-au trecut pragul! Nu ascultaţi de duhul lumii ci: strigaţi împreună cu mine!
  Dar Voi cei de alte credinţe şi confesiuni şi Episcopi şi Preoţi şi Pastori, de ce tăceţi? Nu citiţi semnele vremurilor? Strigaţi împreună cu mine! Lucrurile importante nu trebuie lăsate la voia întămplări!
  Aşa să ne ajute Dumnezeu! Amin!
  Cine sunt eu? Un simplu preot de ţară şi mă doare pentru copiii mei şi ai voştri. Nu vreau să fie controlaţi, abuzaţi şi mutilaţi de acest stat şi duh satanic. Poate azi voi fi caterisit dar poate pentru ziua de azi m-a vrut preot Arhiereul Hristos.
  TU…? DE CE TACI? NU-ŢI FIE TEAMĂ HRISTOS DOMNUL ESTE CU TINE! IEŞI ÎN STRADĂ ŞI STRIGĂ ÎMPREUNĂ CU MINE! JOS GUVERNUL ACESTA SATANIC!

  AZI 4 AUGUST 2017
  PR. ALIN DOBRA, PRIBILEŞTI MARAMUREŞ

  ReplyDelete
  Replies
  1. Parinte la fel strigi si la guvernele ce nu asigura un control medical regulat copiilor de exemplu,? Sute de mii de copii in Romania ajung la specialisti in forme super grave ale bolilor pt ca nimeni nu ii obliga pe parinti sa le faca un control regulat asa cum e in orice alta tara. Vezi bine chiar la aceasta familie lucrul ce s-a intamplat. Peste tot in lumea civilizata este obligatoriu controlul anual la care se depisteaza multe boli incipient si care se duce ca dovada ca a fost facut in prima luna a anului scolar sau se face chiar prin scoala. Obligatoriu, da..Ce ar fi sa lucreze fiecare pe ogorul sau si sa nu ii mai indemnam si pe altii la rasvratire.Imi place ca dati strigare si episcopilor sa va asculte desi teoretic ar trebui sa fie invers:)

   Delete
 10. Ce mai faceti dvs si familia? sunteti bine?ne e dor de scrierile dvs.
  Va doresc toate cele de folos.Doamne ajuta! Mihaela

  ReplyDelete