Friday, January 1, 2016

Trec anii

un selfie in plina "tornada"
Nu ma prea uit eu insistent in oglinda, dar parca pana acum schimbarile nu au fost atat de evidente ca anul acesta. Mi s-a parut ca mi s-a modificat textura pielii si chiar si fizionomia. Parca imbatranesc in trepte, perioade de declin alternand cu perioade de platou. Se vede oboseala, se vad supararile, ingrijorarile, se vad ispitele.

Oamenii obisnuiti capata expresii ale fetei dupa cum le sunt patimile carora slujesc o viata. Odata cu trecerea anilor incep sa se vada la exterior bolile sufletesti. La omul cu viata sfanta chipul straluceste dincolo de riduri si pistrui, emanand frumusetea pe care a dobandit-o lucrand la asemanarea cu Dumnezeu. In contextul acesta e firesc ca omul sa vrea sa fie mereu frumos.


6 comments:

  1. Asa este, anii trec peste noi, fie ca recunoastem, fie ca nu. Dar important e sa avem grija de noi, sa ne straduim sa avem grija si de trup uneori, sa nu-l neglijam, ca el este cel ce ne duce cu toate ale noastre.

    ReplyDelete
  2. si eu am remarcat ca perioadele de griji mi se vad pe fata, si in ochi.

    Iti urez un an 2016 linistit, cu multa odihna (da, ai nevoie), dragoste. Sa iti lumineze Dumnezeu calea si deciziile!

    ReplyDelete
  3. Frumusețea ta se regăsește în fetele tale draga mea Doamna Preoteasa!Sărut mana!

    ReplyDelete
  4. E normal sa va simtiti obosita, eu am trei si mi se pare greu , dar 7!v-as recomanda ceva ce eu am incercat prin mai anul trecut,era o promotie si am profitat, din pacate sunt cam scumpe si nu mi-am mai permis- biogreens de la zenyt.Dar mi-au prins f bine,m-am simtit mai energica,mai relaxata.Trebuie sa va si ingrijiti mai mult,oricum eu va respect si va admir,Doamne ajuta!Mihaela

    ReplyDelete
  5. nu stiu ce zici, imi place mai mult cum esti acum decat cum erai in poza de profil...e o fata mai spiritualizata . textura pielii se schimba si datorita deshidratarii, lipsei de vitamine , minerale, oboselii bineinteles. ai grija de tine caci Dumnezeu ne spune iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti, nu zice mai mult decat pe tine insuti...Un an linistit sa va dea Dumnezeu.

    ReplyDelete
  6. La multi ani binecuvantati! cu drag, Ioana :)

    ReplyDelete