Sunday, January 10, 2016

Toale

De obicei port batic pe cap. Fiindca traiesc in tara asta (in care magazinele de haine sunt unilateral dezvoltate) si fac parte din poporul asta plin de calitati (dar cu multe prejudecati si cu un remarcabil spirit de turma) am avut de intampinat tot felul de dificultati in lupta pentru libertatea de a ma exprima vestimentar asa cum simt. Avand in vedere toate acestea, e reconfortant sa stii ca mai sunt in lumea asta o multime de femei carora le place sa poarte capul acoperit si ca baticul poate fi un accesoriu elegant si sofisticat: aici aici si aici

Si pentru fete e destul de complicat sa gasesti tinute cu fustite decente, mai ales in sezonul rece. Fustele lungi, mai ales cele cu talie subtire, sunt o specie pe cale de disparitie chiar si prin second-hand-uri. Le face bine sa stie ca lumea nu se termina cu clasa, cu scoala si nici macar cu orasul lor.

4 comments:

  1. Nemultumita de ce gaseam (si mai ales pret si calitate, dar si de faptul ca magazinele se inchid aici la ora 19) eu am luat masina de cusut.
    Astfel am mai mult timp pt casa si copil si mine, si cos din cand in cand.

    ReplyDelete
  2. Buna dimineata. As dori sa va trimit un pachet cu haine. Imi puteti da niste date de contact. Multumesc. Aura M

    ReplyDelete
  3. Esti prea draguta ca faci acest efort de a pune un colet la posta. Lasa un mail intr-un comment (pe care n-o sa-l public) si iti scriu o adresa unde poti trimite. Dumnezeu sa iti rasplateasca.

    ReplyDelete
  4. ti-am trimis mail pe adresa din comment si am primit raspuns ca este o greseala. poate a fi mai bine sa lasam lucrurile asa.

    ReplyDelete