Friday, May 1, 2015

Pat nou







8 comments:

  1. sa-l folositi sanatosi! spune-mi te rog de unde l-ai cumparat si cat costa? am si eu nevoie pt ai mei.

    ReplyDelete
  2. Comanda si tu la un tamplar particular. Pretul e comparabil cu cel al paturilor etajate din Dedeman. Daca te mai si cunoaste, poate iti mai face un discount.

    ReplyDelete
  3. Ce frumos este! Si eu abia astept sa le pun la cei mai mari in camera un asa patut!:)

    ReplyDelete
  4. Eu am evitat cat am putut paturile etajate, dar nu prea mai aveam loc. Mi-e frica de caderi de la inaltime. Patul meu e putin mai scund decat in mod obisnuit. L-am vrut asa din cauza acestui stres.

    ReplyDelete
  5. Sa-l stapaniti sanatosi! Si mie-mi plac mult paturile supraetajate, au un farmec al lor. Copiii par sa se bucure si, intr-adevar, modelul vostru nu e inalt, e numai bun ca sa stai linistita.

    ReplyDelete
  6. sa il stapaniti sanatosi! Imi place ca are sus margine - suficient sa va dea liniste.

    Am fost in vizita la niste cunostinte cu 3 copii si pt ca nu voiau etajare (motive ca ale tale) patul este unul normal putin mai inalt si se trage o parte cu saltea, pe role, practic fiind un al 2lea pat putin mai jos, si il deschid doar noaptea. Nu stiu de unde il au (noi suntem in alta tara deci nu e relevanta firma - ca oricum nu o stiu)

    ReplyDelete
  7. am vazut si eu unul pe facobook. erau chiar 3 paturi stil sertar. mesterul n-a vrut sa se bage, cica n-a mai lucrat si nu stie cum se comporta in timp. mofturi de-ale lui

    ReplyDelete
    Replies
    1. si eu as merge pe mana mesterului - e vorba de increderea si experienta lui.

      Delete