Sunday, May 4, 2014

:)


  • Grigo isi alege foarte atent hainele cu care vrea sa iasa afara si e foarte greu de convins sa-si schimbe decizia. Nu dispun de prea multe haine fara pete, asa ca pe cele mai putin uzate le tin si eu pentru mers la biserica sau in vizita. Se vede treaba ca si el tot pe alea le prefera, dar pentru el evenimentele la care trebuie sa fie imbracat frumos sunt altele: iesirea la joaca sau plecarea la tara. Incerc sa negociez, dar are replici si argumente dintre cele mai haioase:
"Mami, cum sa te duci imbracat in camasa asta noua la joaca in fata blocului?!"
"Bine, bine, ma duc in spatele blocului..."

"Hei, cand iesi la tara la gratar nu iti iei helanca alba"
"Da' eu nu vreau sa ma asortez cu gratarul!!!"

  • Ionut are o problema cu pozele aranjate. Nu le-a suportat niciodata. La sfarsit de clasa a patra a refuzat sa stea in grup pentru fotografia de final cu doamna invatatoare (+doamna directoare si ceilalti profesori ai clasei). A fost atat de incapatanat incat a fugit de ei si s-a ascuns. Doamna s-a suparat tare pentru aceasta iesire lipsita de respect. Acasa am incercat sa port o discutie cu el: "De ce ai fugit, draga, de doamna? I-ai si speriat pe toti, ca nu te gaseau..." "Pai daca ma urmareau?!"

6 comments:

  1. Am ras in hohote :))
    Dar, lasand gluma deoparte, raspunsurile lor sunt foarte inteligente

    ReplyDelete
  2. Super raspunsuri! Copii inteligenti! Am vz intr o postare veche ca folosesti Sonnet detergent, ce parere ai despre el? Eu folosesc nuci de sapun si mi am facut gri toate camasile albe ale sotului, e ft fain sa speli cu nuci de sapun dar rufe colorate, cele albe le innegreste. as vrea sa incerc si eu detergent sonnet pudra sau lichid, Spune mi te rog daca vrei ce parere ai despre el? Multumesc! Si Hristos a inviat! g.

    ReplyDelete
  3. Nu atinge nici el performantele detergentilor obisnuiti cand vine vorba de rufe albe, de aceea periodic folosesc inalbitor Sonnet.

    Poate este de vina si faptul ca mai nou nu ma complic a spal la temperaturi mai mari de 40. Alta data spalam si la 60 si la 90 si altfel ieseau rufele.

    De asemenea nu ma lungesc cu programele de pre-spalare si pooate mai conteaza si asta.

    ReplyDelete
  4. Si eu tot Sonnet folosesc, si sunt multumita (intr-adevar, de obicei spal la 60°C albiturile, exceptand pe cele cu alte indicatii pe etichete, si nu depasesc cantitatea de rufe indicata de programul masinii de spalat- daca sunt prea multe nu mai da acelasi randament...)

    ReplyDelete
  5. Cand spal rufele albe cu nuci de sapun pun o lingura de bicarbonat in compartimentul pt detergent si nu mi s-au ingalbenit niciodata

    ReplyDelete
  6. Eu am pus si 3 linguri chiar si mai mult si s au patat oricum. voi incerca cu sonnet lichid sa vad cum ies, sau cu pudra pt ca ma gandesc ca pudra ar fi mai puternica. Probabil am eu impresia asta. Multumesc tuturor pentru pareri! G. Doamne ajuta!

    ReplyDelete