Monday, September 23, 2013

Foto 21 sept

grupul vesel







chinuit de o durere de cap

eu, cu povara mea dulce si cu bagajele ei :)


nasii cu fetita lor

19 comments:

  1. Mie una, mi-a placut mult cununia religioasa.Cununia civila a durat prea putin pentru mine! :D

    ReplyDelete
  2. A fost foarte frumos la restaurant, atmosfera a fost calda si primitoare. Mirii fac echipa buna impreuna, le doresc sa fie mereu asa cum i-am vazut acum.
    Copiii tai au stralucit, au fost "stelutele" serii, iar momentul artistic a fost reusit si bine primit de catre toti invitatii. La cat mai multe momente fericite impreuna!
    Raluca

    ReplyDelete
  3. Frumos! Mai asteptăm poze si de la cununia religioasă.

    ReplyDelete
  4. Foarte frumos! de la cununie in biserica nu aveti poze? Aratati cu totii superb, superb, iar mamicuta noastra eroina arata asa de bine, radiaza....si in plus sunteti mult mult mai slabutica decat in anterioarele poze! Ati luat masuri? S au s au dus de la sine kg...? Si eu am de luat masuri, dar tot aman.........Pupici! Maria

    ReplyDelete
    Replies
    1. asa slabesc eu usor la fata si extremitati. Soldurile insa :(

      Delete
  5. Sunteti foarte frumosi!
    Am admirat fetele, si-apoi baietii.
    Am admirat in mod deosebit nasii. Mi-a placut si nasa, radiaza in simplitate.
    Dumnezeu sa binecuvanteze mirii!

    ReplyDelete
  6. De unde iti iei baticuri asa... mai elegante si care e secretul sa nu-ti pice de pe cap :) ?

    ReplyDelete
  7. De la magazine absolut banale. De fapt nu sunt elegante, sunt de plastic ieftin, fara dantele sau broderii. Imprimeul il aleg si eu dupa gustul meu...
    Secretul e sa nu fie material lucios si sa fie legate ferm.

    ReplyDelete
  8. ...sunteti tare frumosi cu totii.Multumesc ca ai impartasit cu noi bucuria acelei zile...Casa Binecuvantata mirilor cu multa sanatate si pace...

    ReplyDelete
  9. Sa le fie de bine, sa aiba o viata frumoasa si in dragoste sincera pana la adanci batraneti!

    O sa-ti dau un sfat ... necerut, poate inutil pentru tine.
    Dar sunt sincera, e ceea ce gandesc de multe ori cand intru pe blog.
    Pentru ca nu stii niciodata cine te priveste pe internet, cine e in spatele monitorului (e un lucru ce nu se poate controla), indraznesc sa-ti spun sa te gandesti mai bine daca nu cumva te expui prea mult prin detalii concrete + fotografii.
    Acum, ca ti-am spus ce gandeam, mi-am linistit constiinta - ca multumire si pentru un sfat (cerut de mine, insa) primit de la tine mai demult care mi-a prins foarte bine.

    ReplyDelete
  10. Si eu cred ca e cam riscant in primul rand pentru copii espunerea asta la fel ca si Maria insa mi-a fost jena sa atrag atentia .Mai ale pozele cu blocul, vederile de la fereastra, etc
    Eu am facut asta ai demult la inceputurile mele pe interenet si la un moment dat pur si simplu mi-a fost blocat accesul la propriile mele poze intr-un site in care imi spusesem si adresa exacta, poze cu casa , etc deci oricine ar fi vrut ar fi putut sa imi gaseasca copiii. Am inteles ca pe net nimic nu e sigur si poate deveni chiar periculos independent de tine.

    Casnicie in pace mirilor. Sunteti toti foarte frumosi in poze.

    ReplyDelete
  11. Nadajduiesc si eu la mila lui Dumnezeu si la acoperamantul maicii Lui. Tot net-ul e un prilej de comuniune cu persoane indepartate fizic, dar apropiate sufleteste. Sper sa nu platesc acest lucru prea scump.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Citind cele de mai sus mi-am adus aminte de Parintele Iustin care primea mii de oameni in chilia sa si mergea in intampinarea celor sarmani si bolnavi slujind sfinte masluri si intorcandu-se tarziu cu masina pe drumurile atat de stramte si periculoase din munti . Odata am indraznit sa-i spun Parintelui Iustin ca mi-e teama ca este prea expus si ca cineva cu interese straine ar putea sa-i faca rau. Mi-a raspuns: " Nu au, mai, nici o putere, nu te teme". Si cu aceste cuvinte m-a linistiti deplin. Cu siguranta Ecaterina nu ar face nimic fara binecuvantare si aceasta binecuvantare este acoperamantul ei. Domnul sa-i ajute in misiune, pe multi ajuta. Sunt si eu un suflet din cei multi.

      Delete
  12. Scuze pentru greselile din mesajul anterior . Am trimis pe fuga mesajul fara a-l reciti inainte si asta la mine intotdeauna duce la mesaje cu greseli strecurate pentru ca nu are literele latine tastatura mea in prim plan ci sunt undeva in stanga micute :)si e mai greu cu scrisul.

    ReplyDelete
  13. Multumim ca impartasiti bucuriile cu noi,cititorii.Profit de experienta dvs ca medic si mamica rugand-va sa ma sfatuiti- fetita mea de 2 anisori si jumatate are polipi, doctori i-au recomandat operatia cu anestezie totala,cum e mai bine?parca e prea micuta de operatie, sunt polipi un real pericol( desi noaptea este tare deranjata, are episoade dese cu nas infundat).Multumesc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu le-am operat pe fete, dar la 4 ani. Astăzi nu m-as grabi, ci as incerca sa le dau o luna FARA NICIUN FEL DE LACTATE, sa vedem daca se amelioreaza situatia. Daca nu puteti amana, operati-o!

      Delete
    2. ce legatura au lactatele? fetita oricum mananca numai iaurt,lapte numai vrea de pe la un an.Salina ii imbunatateste situatia?

      Delete
  14. Lactatele stimuleaza producerea secretiei de mucus in intreg organismul, deci si in cavitatea nazala. Prin suprainfectia acestuia rezulta repetate infectii ale cailor respiratorii superioare. Am citit si eu asta in diverse surse pe net si inclin sa cred ca e asa, fiindca mi-am observat organismul si mi s-a confirmat.
    Mai citeste si tu despre aceasta tema. Esti direct interesata.

    ReplyDelete