Sunday, August 11, 2013

Imbatranirea


6 comments:

  1. Am o problema medicala cu fetita mea de 4 ani,vreau sa va cer sfatul,puteti sa imi dati o adresa de email va rog, multumesc.

    ReplyDelete
  2. nu cred ca sunt cea mai potrivita persoana sa dea sfaturi medicale online.
    dat fiind anonimatul comentariilor poti scrie si aici despre ce e vorba.

    ReplyDelete
  3. Pe la 2,10 ani fetita mea spunea ca o ustura cand urineaza,atunci am vazut ca are o secretie verzuie,am dus aceea secretie la analize si ia iesit ecoli,am luat antibiotic cam 6 zile si nu ia trecut, am mai luat vreo 2 reprize si tot nu ia trecut.Satula de antibiotice nu i-am mai dat nimic de genu. Doctorulde fam a spus sa incercam urovaxom, dar dupa 2 zile a facut diaree si ne-am oprit. In primavara a avut iar simptom de usturime la urinat si i-am facut urocultura -rezultatul infectie sub 1000 unitati.Acum are 4 ani iar are secretie ,zona iritata. Ce sa fac? dr de fam spune sa ii duc proba de secretie, de urina si de scaun la laborator, si apoi in fct de rezultat sa ii dau antibiotic si urovaxom.Ceea ce ma ingrijoreaza este ca eu am cervicita care se manifesta cu exact aceleasi secretii ( ca si culoare), e posibil sa aiba cervicita si ea la varsta asta? dr de fam spune ca ar putea sa aiba si o vaginita, dar nu pot concepe sa dai ovule unei fetite de 4 ani.Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc

    ReplyDelete
  4. Daca protocolul propus de medici nu te multumeste, ai putea incerca si altele: ceaiuri active pe aparatul excretor si o alimentatie sanatoasa (fara zahar, ulei rafinat, margarina, mezeluri etc) in care sa incluzi multe cruditati, dar si alimente fermentate (iaurt, kefir, sana, bors, muraturi in sare) menite sa echilibreze flora din regiunea ano-genitala si sa impiedice proliferarea bacteriilor patogene.
    Un remediu interesant pentru multe probleme de sanatate il constituie baile Kuhne.
    Unii acorda importanta si directiei in care se realizeaza toaleta regiunii respective, precum si purtarii de lenjerie intima stransa care ar fi un vehicul de bacterii dinspre anus.

    ReplyDelete
  5. Cred ca alimentatia copiiilor mei este cat decat echilibrata,folosesc bors la ciorbe, dulciuri nu prea le dau,margarina este exclusa normal,mezeluri la fel. Toaleta le-o fac dupa fiecare scaun cu apa si sapun in directia indicata.Nu ma multumeste tratamentul cu antibiotic si cred ca nici dvs nu ati fi de acord cu el.Toamna trecuta i-am facut si tratament cu sirop de merisor walmark.E posibil sa aiba cervicita ?

    ReplyDelete
  6. nu mai folosi și săpun.
    Zahăr deloc, borșul crud.
    Cervicită... puțin probabil la cineva fără activitate sexuală, ce-i drept, vaginul fetițelor este și el populat cu o floră (cel mai probabil similară cu aceea a mamei).
    Uite, eu am avut candidoză vaginală în timpul primelor sarcini pre care am prevenit-o mai apoi cu succes doar folosind intensiv alimente fermentate. Flora din vagin este influențată de compoziția florei intestinale. Dacă vrei o modificare mai rapidă a celei din urmă, poți folosi probiotice.

    ReplyDelete