Tuesday, August 28, 2012

Unde...

... am disparut in ultima vreme:




















6 comments:

  1. Se vede că ați avut o vacanță frumoasă! Cel mai mult mi-a plăcut Grigorie, e tare curajos cu animalul ăla în mânuță! Bine ai revenit!

    ReplyDelete
  2. Am incercat de vreo cateva ori sa trimit niste comentarii, dar apare chestia aia care verifica daca nu esti robot si te pune sa scrii in casuta caracterele pe care le vezi. De obicei mergea, dar acum oricat as incerca, imi spune ca nu am introdus caracterele corecte. apar altele si altele, care mai de care mai indescifrabile si mereu imis pune ca nu e corect.
    Daca reusesc sa trimit comentariul asta, sa stii ca ma bucur ca ai revenit si ca ati fost...probabil in Grecia dupa cum vad.

    ReplyDelete
  3. Ne e dor de tine. Acum esti tot in vacanta sau esti ocupata cu pregatirile pentru iarna?

    ReplyDelete
  4. Isus Domnul vrea sa va indreptati atentia catre un site si mesajele care ne sunt date de El.
    Acest site este http://www.avertisment.ucoz.com.
    Fie ca Duhul Sfant sa va lumineze, astfel incat sa nu pacatuiti impotriva Lui ci sa puteti recunoaste scrisul fratelui mai mare, Isus, a Mamei Maria si a Tatalui Ceresc !

    Doamne, ajuta-ne ! :)

    P.S.
    Ce bine ca aveti grija de Isus din cei mici !

    ReplyDelete
  5. Hristos a inviat!

    Ati putea sa imi spuneti statiunea din Grecia unde mergeti in vacanta? Sunt in cautarea unei plaje mai putin aglomerate si care sa fie aproape de vreo biserica, manastire. Si cum eu nu am mai fost niciodata intr-un sejur in Grecia, nu prea stiu ce sa aleg din multitudinea de oferte care se gasesc la agentiile de turism. Va multumesc anticipat pentru raspuns si Dumnezeu sa va rasplateasca pentru bucuria pe care mi-o aduceti citind blogul dumneavoastra!

    Dana Drugarin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca-mi trimiteti un mail pe care nu-l voi publica

      Delete