Monday, August 6, 2012

Duhu(o)ri


  • Unii oameni se comporta, se adreseaza si ii privesc pe ceilalti ca si cum rahatul din viata lor ar fi incolor si inodor.

Cuvintele nu-mi aparţin, se găsesc pe coloana din dreapta a acestui blog, dar le-am reţinut pentru că foarte des mă întâlnesc cu oameni care îşi afişează păcatele cele mai scârboase cu maximă dezinvoltură. Mereu îmi încurajez copiii să nu se jeneze să-şi mărturisească felul creştinesc de a vieţui în faţa celor care se tăvălesc cu "naturaleţe" în desfrânare. Uneori asta cere bărbăţie şi până o vor dobândi, trebuie să-i îmbărbătez eu. 
PS Nu cu înfumurare sau dispreţ, doar cu demnitate. 
Nu trebuie să ne fie ruşine cu poruncile Dumnezeului nostru.



3 comments:

  1. doamne ajuta! Am un bb de 2 luni si as vrea sa va recomand cu drag scutecele Toujours de la LIDL pt ca stiu ca si dvs aveti un bebita mic mic.
    Sunt subtiri ca si PAmpers, nu trece pipi, nu au lotiune, celuloza nu e albita cu clor, deci sunt cu mult mai bine ca Pampers, si un lucru deloc de ingnorat, sunt cu 20 lei mai ieftine.
    Nr 3 pe care il iau eu, contine 56 bucati si costa 39lei.
    Iar ca servetele umede cand nu puteti folosi apa cu sapun, va recomand BubuBebe, eu le-am gasit numai in Kaufland, la pretul de 5,6 lei.
    Sunt fara parabeni si au o textura faina sterg bine.
    Nu stiu daca sotul dvs ia concediu de paternitate, dar vreau sa va zic ca acum se da un STIMULENT de 5 mil pt parintii care se intorc la serviciu inainte ca bebe sa implineasca 2 ani.
    Deci ar fi o posibilitate ca sotul sa ia si salariul(ce ramane din el, pt ca stiu din proprie experienta ca pr. iau maxim 3 mil pe luna)si cei 5 mil stimulent.
    Noi asa am facut si am iesit cu 2 mil in plus decat daca faceam ca sotul sa ia indemnizatie.
    Sper ca va ajuta informatia si iertati daca a deranjat interventia mea.
    Doamne ajuta!mariuca

    ReplyDelete
  2. Doamne ajuta!Am ramas astazi uimita cand dint-o greseala am vazut ce comentarii grotesti au fost scrise de cineva care ma uraste.Eu sunt adevarata preoteasa care a fost denigrata in comentariile facute si de aceea va rog sa le stergeti daca se poate.Pentru eventuale lamuriri va pot da adresa mea de mail.
    http://raromecatona.blogspot.ro/2011/08/de-abia-am-desfacut-sacii-cu.html
    Imi cer de asemenea iertare ca am postat aici. O zi binecuvantata in continuare!Andreea Simionica

    ReplyDelete
  3. Doamna Andreea, poate ar fi mai bine sa nu le sterg, tocmai pentru ca oamenii sa inteleaga ca trebuie sa aiba mari rezerve atunci cand se grabesc sa judece pe cineva bazandu-se pe astfel de commenturi. Voi pune la postarea cu picina un link aici.

    ReplyDelete