Thursday, December 29, 2011

Culoare

           De Crăciun nu am cumpărat nici un fel de jucării pentru că nici o jucărie nu a reuşit să le capteze atenţia copiilor mei mai mult de 2-3 zile. Le-am făcut însă o mare bucurie cumpărându-le nişte mochete (am mai luat eu şi câte o rolă de tapet pentru pereţii de lângă pat, dar n-am reuşit să-l aplic până de sărbători) care au adus un plus de culoare camerelor lor.
          De ce nu am pus covoare până acum? Pentru că la noi acasă e foarte cald şi efectiv nu a fost  nevoie de ele. În plus se putea menţine mult mai uşor curăţenia (parchetul se mătură şi se spală mult mai uşor decât mocheta). Dar ce contează curăţenia pe lângă veselia copiilor? Au chiuit şi au ţopăit mai mult decât pentru orice jucărie pe care au primit-o până acum.
          Ideea acestui cadou de Crăciun mi-au dat-o chiar ei. În timp ce ne uitam împreună la un filmuleţ cu prima băiţă a lui Grigo, Ionuţ a început să plângă: "Casa asta e urâtă. O vreau înapoi pe cealaltă... Uite ce drăguţă era!". " Asta nu se poate. Mai bine să ne gândim cum am putea să o facem mai frumoasă pe asta." Fetiţa cea mare a dat glas nemulţumirii colective încă neconturate până atunci: "Mami, casa asta e prea mohorâtă. Uită-te: numai alb şi maro!"
         

3 comments:

  1. Sunt frumoase şi vesele mochetele! Să vă bucuraţi de ele!

    ReplyDelete
  2. sunt foarte frumoase, sa le folositi cu placere!nici noi n-am luat jucarii, deja avem foarte multe si depozitoarea lor imi creeaza batai de cap. Si cand mai trebuie sa inmultesti cu 3 (ca sa nu mai zic in cazul vostru), deja in cativa ani s-ar aduna o cantitate mai mult decat impresionanta de lucruri, de care trebuie sa ai grija.

    ReplyDelete
  3. Foarte bine v-ati aranjat!
    Intradevar cateva obiecte colorate schimba atmosfera din casa.
    Cat despre jucarii eu una stiu ca nu mi-am rupt spatele pentru asa ceva...
    Si pentru aia au crescut mari chiar si fara cosuri si dulapuri imbacsite de jucarii :)

    ReplyDelete