Friday, August 26, 2011

Capra şi varza

Copiii şi studiul  intensiv, iată două lucruri pe care n-am reuşit să le fac competent simultan. Doar m-am strecurat în mod superficial printre ele. Pentru perfecţionista din mine, ăsta-i cel mai mare chin: rasolul.

7 comments:

  1. auleoo...dar ce carti "mici" aveti....ma bucur ca aveti vointa...sa invatati cu copii...eu am renuntat la masterat din cauza ca nu puteam sa invat cu bebe...sau...vazandu-va acum cum invatati...ma gandesc ca nu am avut destula vointa...:(
    Ce studii urmati? Va felicit din inima, si va apreciez! Mirela, Bt

    ReplyDelete
  2. Asta e o fotografie de acum 3 ani când nu eram în sesiune. Am absolvit facultatea de medicină pe care n-am întrerupt-o deşi am născut 2 copii, am dat examen de rezidenţiat ( pe care l-am luat) pe medicină de familie acum 7 ani, la aproximativ 10 zile după ce am născut al 3-lea copil. Mă mir şi eu de puterea pe care mi-a dat-o Dumnezeu în acei ani. Acum n-aş mai putea face astfel de eforturi intelectuale.

    ReplyDelete
  3. Felicitari...sunteti un adevarat exemplu! Putini au taria asta...sau vointa...orice ar fi, e cu ajutor de la Dumnezeu, e clar!
    Nu stiam ca sunteti doctor...gata, am gasit unde sa apelez cand am nevoie:) sper sa nu va supere mica glumita!
    Dar, sper sa nu indraznesc, daca v-as ruga, poate...sa postati niste sugestii pentru intarirea imunitatii la copil, pt ca presupun ca aveti experienta cu asa "temuta"imunitate:)
    si nu numai despre inunitate...despre sanatatea copiilor in general...si a noastra, de ce nu?
    Sper ca nu v-am suparat, iertati! Mirela, bt

    ReplyDelete
  4. Ma bucur ca aveti vointa...felicitari!
    Din cate stiu, dvs nu lucrati, nu?
    Nici eu nu lucrez, de jumatate de an am iesit din concediul de maternitate...si nu gasesc nimic de lucru in zona, incep sa cred ca am invatat degeaba in facultate...
    Macar de-ar mai veni un bebe...ar fi altceva...dar vad ca nici bebe2 nu vrea sa vina...
    Nu stiu daca e normal sau nu...dar cand vad ca toate colegele foste si prietene, rude, toate isi gasesc de lucru...numai eu nu, ma apuca un soi de triste asa profund...
    Ma gandesc ca daca as lucra si 6 luni, atat, macar...cred ca m-as simti altfel...dar de unde?! In parohia unde suntem e slab tare cu locurile de munca, in oras nu e convenabil sa merg pt 6 milioane..........uffffffffffffffffffff!
    Dar ma consolez cateodata, si ma gandesc ca are Dumnezeu planul Sau si stie El ce stie...
    E greu tare sa fii casnica...oricat de mult ar sustine alte casnice ca e frumos si usor, floare la ureche!M.A.

    ReplyDelete
  5. Dragă Mirela, nu fac prea multe pentru întărirea imunităţii la copii, şi cu toate astea nu prea au fost bolnavi. Nu le fa cure cu suplimente nutritive. Le dau sporadic calciu şi produse apicole. Încercăm să ducem o viaţă cât mai sănătoasă (în condiţiile în care locuim la oraş). Nu le dau niciodată vitamine, iar despre homeopatie nici nu vreau să aud. Am cunoscut familii în care copiii erau mult mai bine "îngrijiţi" decât ai mei, dar bonăvicioşi foarte. Cred că Dumnezeu ne dă acest dar al sănătăţii, pentru că suntem prea slabi să purtăm crucea bolilor.

    ReplyDelete
  6. Va rog cand aveti timp sa ne spuneti de ce nu vreti sa auziti de homeopatie. Sunt interesata de parerea dumneavoastra despre subiectul acesta. Densusiana

    ReplyDelete
  7. "Cred că Dumnezeu ne dă acest dar al sănătăţii, pentru că suntem prea slabi să purtăm crucea bolilor." Ce frumos spus...! Şi ce adevărat!
    Să ajute Domnul să termini cu bine tot ce ai început, la vremea potrivit rânduită de El!

    ReplyDelete