Thursday, May 4, 2017

Elena...

...a fost diagnosticata cu cancer (nefroblastom) cu multiple metastaze pulmonare. Aceasta este o fotografie facuta cu 3 zile inainte de a afla vestea.
Rugati-va pentru noi!

45 comments:

  1. Maicuta Domnului sa faca o minune cu Elena.

    ReplyDelete
  2. Hristos a inviat!Maicuta Domnului s-o acopere pe Elenita cu Sfant acoperamantul ei!Ecaterina,tu esti medic si sti ca nu este o solutie chimioterapia.De fapt ucide mai repede.Nu o lasa pe Elenita sa indure chinurile chimioterapiei.Ia legatura cu Cristian Gologan.El si-a dedicat timpul(dupa moartea mamei sale de cancer)cercetarii studiilor si terapiei cancerului.Are scrisa o carte corectata de Institutul Gerson si de alte centre alternative de vindecare a cancerului din lume.Nu sunt leacuri babesti.Totul e stiintific.Gasesti totul pe site-ul lui.Il poti contacta.E foarte deschis.E un bun crestin ortodox.Oricum in stadiile avansate de cancer cam dieta Budwig e cea mai eficienta,ea reusind sa aduca celula canceroasa din metabolismul anaerob inapoi la metabolismul aerob.Fie voia Domnului si nu a mai marilor acestei lumi care vor sa extermine populatia prin chimioterapie si multe altele.Dumnezeu sa va dea putere!

    ReplyDelete
  3. Dumnezeu sa o ajute si pe micuta si pe dumneavoastra! Va sunt alaturi cu tot sufletul si cu rugaciune din toata inima mea.

    ReplyDelete
  4. Suntem alaturi de dvs.! Maica Domnului sa va acopere,sa va intareasca, iar Sf.Efrem sa mijloceasca inaintea lui Dumnezeu pentru prunca Elena. Ne pare tare rau... :(

    ReplyDelete
  5. Ne rugam cu lacrimi pentru voi, dar si cu nadejde. Doamne, ajuta! Va imbratisam cu tot dragul (indraznesc sa o spun si in numele tuturor celor la urechile carora a ajuns ceea ce vi se intampla)

    ReplyDelete
  6. Hristos a Inviat,off...A Inviat...

    Am aflat vestea ieri cu durere... cuvintele ne sunt de prisos.
    Toata nadejdea la Domnul.
    Va rog sa imi lasati un cont bancar, ca sa va pot fi mai alaturi.

    Cu durere va suntem alaturi,
    Elena

    ReplyDelete
  7. Dumnezeu sa va auda rugaciunile!
    Pt cei ce vor sa ajute si financiar,lasa-ti si un numar de cont.

    ReplyDelete
  8. Dumnezeu sa-i dea vindecare Elenei și vouă putere multa! Va port în rugăciuni...

    ReplyDelete
  9. Este diagnosticul final dupa ce ati vazut mai multi doctori si ati facut toate analizele la un laborator de incredere ?

    ReplyDelete
  10. Am aflat de pe activenews. Maica Domnului să vă întărească în a răbda durerea sufletească de a vedea copilul suferind și să facă o minune pentru Elena! Hristos a înviat! (O mamă de 5)

    ReplyDelete
  11. Sunt o mamica din craiova, si va urmaresc blogul de mai mult timp. Vi-l recomand din suflet pe domnul doctor Paul Tomescu, un excelent profesionist, seful clinicii de urologie de la spitalul numarul 1. In craiova, este cu siguranta cel mai bun, un excelent chirurg si urolog. Doamne ajuta! Poate recomandarea mea va fi de folos. Nici un alt urolog din craiova nu se apropie nici pe departe de competenta dumnealui. Ne rugam pentru dumneavoastra si pentru elena! o mamica

    ReplyDelete
    Replies
    1. Recomand cu incredere ca toti sa se duca in alte parti si nu spitalul 1. Cu toata dragostea pt istoria sa si oamenii care au lucrat acolo (inclusiv bunica mea), se moare din cauza infectiilor nosocomiale la urologie...stiu personal 3 cauzuri, fara sa investighez special. Nu e vina medicilor.

      Delete
  12. Dumnezeu sa o aiba in paza! Ne rugam pentru ea. Am primit pe mail si mesajul parintelui...

    ReplyDelete
  13. Domnul sa o vindece si sa va intareasca in credinta! Pentru rugaciunile Sfantului Efrem cel Nou praznuit astazi si alte tuturor sfintilor tamaduitori! suntem alaturi de voi in rugaciune si gand, de la Iasi. Sfanta Parascheva sa va miluiasca cu mijlocirea ei minunata!

    ReplyDelete
  14. Măicuța Domnului, n-o lăsa!

    ReplyDelete
  15. Imediat ce am citit despre Elenita, mi-a trecut prin capul meu cel pacatos gandul ca este o ispita pe care o veti depasi cu bine! Va voi purta in rugaciunile mele!

    ReplyDelete
  16. Hristos a înviat!

    Aceasta boala nu este spre moarte, ci că prin ea, Fiul Lui Dumnezeu să Se slăvească!

    Va iubesc cu mic, cu mare!

    Maica Domnului Pantanassa cu voi!

    ReplyDelete
  17. Vă urmăresc postările de mai mult timp și tare îmi plăceți toți!Mi.a fost greu să cred ce am citit! Mititica de ea! E cât unul din copii mei,cu o lună mai mică! Cum poate boala aceasta să se cuibărească în trupusoare așa de mici și nevinovate!M.am rugat pt.Elena și pentru voi, să știți pe ce drum să vă îndreptați! Domnul să vă lumineze și să vă de-a putere! Nimeni nu poate face minuni , decât EL!

    ReplyDelete
  18. :((Maica Domnului sa va acopere! Va pomenim!

    ReplyDelete
  19. daca doriti apelati apelati in CLUJ la Clinica Grenia tratamente naturiste. ...va sustinem multi cu rugaciunea si o sa va scriu si la maslu...sa va traiasca toti copii si dvs la fel! Maica Sfanta sa va intareasca!

    ReplyDelete
  20. nu vreau sa fac vre-o reclama cum doriti dvs.....SFANTA ELENA SA-I DEA SANATATE MICUTEI ELENA CU SUFLEET MARE!

    ReplyDelete
  21. Doamne, miluieste! Ecaterina, te imbratisez si ma rog pentru voi.

    ReplyDelete
  22. Draga de ea.... am ramas fara cuvinte... El sa va ajute sa luati cele mai bune decizii de tratament si tot El sa intervina la vindecarea ei!! ❤️

    ReplyDelete
  23. Draga Ecaterina, ne rugam pentru Elenuta! Domnul Isus Hristos sa se atinga de Elenuta si sa va mangaie tuturor inimile! Va imbratisam, familie frumoasa!

    ReplyDelete
  24. Doamne miluieste! Va citesc blogul cu drag. Aceasta veste este tulburatoare. Voi face acatistul Sfantului Nectarie pentru Elena.

    ReplyDelete
  25. aveti pagina de faceebook?

    ReplyDelete
  26. Doamne Iisuse Hristoase miluieste si tamaduieste pe roaba ta Elena!

    ReplyDelete
  27. Ma rog pentru ea, si va imbratisez cu credinta si nadejde!

    ReplyDelete
  28. Dumnezeu sa va aiba in paza Lui si sa va indrume catre oamenii care o pot trata! Ii dorim multa sanatate Elenei! Sfanta Imparateasa Elena sa o ocroteasca pe micuta care ii poarta numele. Raluca

    ReplyDelete
  29. O imbratisare calda. Doamne ajuta. Maica Domnului si Sfintii Lui sa va ajute .
    TeodoraM

    ReplyDelete
  30. Hristos a înviat!
    Domnul sa va intareasca!
    Vroiam sa va scriu ca am un nepot care a fost diagnosticat cu limfom Hodgkin in 2015 si s-a vindecat complet urmand un tratament cu supradoze de vitamina C. Acest tratament i-a fost prescris de o doamna doctor de la Clinica Markov din Constanta, unde a si facut tratament la niste aparate cu unde magnetice. Dupa o saptamana de tratament viata lui a inceput sa reintre in normal. De atunci a facut vreo patru cure de Vitamina C perfuzabil, iar la ultimul CT din ianuarie 2017 mai avea un singur ganglion inflamat in zona laringelui de 2x1,2cm. El avusese 47 de formatiuni in plamani, multiple mase de ganglioni inflamati, intre 8cm si 2 cm, din cap pana in zona pelvisului. Am incercat si chimioterapie, dar nu a raspuns la acest tratament, dimpotriva situatia s-a inrautatit.
    M-am gandit sa va trimit acest mesaj cu o experienta pe care am trait-o. Daca doriti mai multe informatii puteti sa imi scrietipe mail: mecaterina2005@yahoo.com
    Maica Domnului sa va ajute!
    Si noi o pomenim la rugaciune pe fetita si am incredintarea ca aceasta incercare e spre intarirea credintei, spre slava lui Dumnezeu.

    ReplyDelete
  31. O sa ne rugam Ecaterina! Sa fiti tari!Mihaela

    ReplyDelete
  32. https://www.ted.com/talks/amy_green_a_video_game_to_cope_with_grief

    ReplyDelete
  33. Ne rugam si nadajduim sa se insanatoseasca fata. C.H.

    ReplyDelete
  34. Ne rugam! Domnul sa va dea putere!valiana

    ReplyDelete
  35. DOAMNE, AJUTA! NE RUGAM PT DVS SI PT ELENA. NU VA SPERIATI, MILA DOMNULUI E MARE!

    ReplyDelete
  36. Noi locuim in Viena de mai multi ani. daca plănuiți sa veniți aici la vreun medic, va putem găzdui. Și desigur, va ajutam cu tot ce putem. Am fost gravide în aceeași perioadă, tu cu Elena și eu cu fetița mea... Daca pot face ceva pentru voi, în afară de rugăciune, contacteaza-ma pe email..

    ReplyDelete
  37. Sunteți o familie frumoasa și buna! Sa va ajute Dumnezeu sa fiți sănătoși cu toții! Trimit gânduri bune spre voi, oameni dragi!

    ReplyDelete
  38. Ne rugam, Ecaterina.. Sotul este intr-o excursie in Sf Munte weekendul acesta. I-am zis sa va puna si pe tine si pe Elena pe un acatist acolo. Va putem ajuta si altfel? Doamne ajuta.

    ReplyDelete
  39. Multa sanatate Elenitei .Doamne adu-i vindecare.

    ReplyDelete
  40. Dumnezeu a luat-o pe fetița dumneavoastră în cea mai curată etapă a vieții omenești, veți înțelege mai târziu de ce. Știți probabil de atitudinea Cuv Porfirie față de cancer: îl cerea și pentru sine, convins fiind că Raiul e plin de cei ce au trecut prin această boală. De acum altfel veți privi viața în ansamblu și altfel vă veți iubi familia... Ne ajutați și pe noi, văzându-vă. Maica Domnului vă ocroteşte sub cinstitul său Acoperământ, să fiți uniți și puternici! Hristos a înviat și S-a înălțat!

    Antuza

    ReplyDelete
  41. Hristos a înviat! A inviat-o și pe Elena și pe Varvara mea care tot de nefroblastom s-a stins anul acesta in postul mare, la 5 anișori...as vrea sa pot vorbi cu d-voastră...caut mângâiere cumva...Doamne ajuta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adevarat a inviat! Numai Dumnezeu poate mangaia peste o rana atat de adanca. Ma simt neputincioasa.

      Delete