Sunday, November 6, 2016

De Halloween...

... nu trimit la scoala/gradi copiii mai mititei. Restul sunt destul de maturi sa nu participe la mascareala generala in niciun fel. Fetele mari sunt la un liceu select si cadrele didactice de acolo nu se preteaza la astfel de activitati extracuriculare, ba chiar limiteaza tendintele unor copii de a iesi in evidenta prin tinute horror.

Nu sunt de acord nici cu costume fara tenta malefica fiindca nu vreau sa marcam evenimentul prin nimic deosebit. De ce sa ne imbracam festiv? Daca pentru noi este o zi ca oricare alta, trebuie sa marturisim aceasta comportandu-ne obisnuit.

Nici macar dupa bannere antihalouin nu ma dau in vant. Denota prea multa importanta acordata unui subiect care nu are ce cauta in viata unui crestin.

Cu cat ne poluam mintea mai putin cu ganduri si imagini urate, cu atat mai bine. Sunt de principiu ca e mai bine ca mizeriile sa ramana acoperite.

3 comments:

  1. Doamne ajuta! mi se pare o decizie inteleapta. La gradinita copiilor mei, in perioada cu Halloween, s-a serbat ziua recoltei, cu diverse activitati legate de anotimpul toamnei. Slava Domnului ca mai sunt si astfel de educatoare. Desi au fost unii parinti care au dus dovleci decupati gen Halloween, dar la grupa nu s-a amintit copiilor de o altfel de serbare.

    ReplyDelete
  2. La ce liceu merg fetele cele mari?

    ReplyDelete