Sunday, August 9, 2015

Mare 2

Programul zilnic a fost foarte strans. Mereu am fost contra cronometru, desi copiii mai marisori ne-au ajutat mai tot timpul ba la spalat de vase, ba la supravegheat copiii mici.

Acesta e unul dintre motivele pentru care e de dorit all inclusive. Cu cat ai mai multi copii, cu atat se risipeste mai mult timp pe cumparat alimente, pus masa si strans masa. Am reusit performanta de a ajunge zilnic la plaja si dimineata si seara, desi nu a mers totul ceas cu ora la care ne propuneam sa dam stingerea.

Ca sa ne fie mai usor am incercat sa facem cumva sa luam cu noi mai putine accesorii de plaja. Piticii nefiind prea interesati de castele de nisip, nu am luat decat o galetusa si doua lopatele. Cei mari erau fiecare pe cont propriu la capitolul administrarii slipilor, ochelarilor de baie, castilor si labelor. Dimineata nu luam cu noi si prosoape, fiindca ne uscam la soarele puternic. Pentru cei mici mai luam cate un tricou si o palariuta ca sa mai stea pe plaja protejati cand soarele ardea prea tare. Restul nu plecam la plaja decat in costum de baie (oricum mergeam cu masina pana la mare), fara alte articole vestimentare carora sa le ducem grija. Seara nu mai montam umbrela si nici nu ne mai ungeam cu crema.





Balaceala a fost de baza. Pe plaja nu stateau decat ca sa mai bea apa sau sa mai guste cate un fruct sau cate un covrigel. La inceput nu mi se parea ca in calitate de mama de sugar pot sa sper la ore intregi de stat in apa, dar mi-am luat un colac mare cu care m-am descurcat de minune. Daca voia in apa il puneam in fata colacului tinandu-l de manute. Daca ii era somn il asezam ca intr-un cuib si dormea linistit la umbra palariei mele de soare.




7 comments:

  1. bine ati revenit! iti sta f bine costumul de baie si palaria. sunteti f frumosi cu totii. imi era dor de voi. adina

    ReplyDelete
  2. foarte cochet costumul de baie, si vi se potriveste frumos!

    ReplyDelete
  3. Imi era dor de voi.am intrat de multe ori si ma intristam cand vedeam ca nu ai mai scris nimic si nici nu am apucat sa itispun at de mult ma bucur ca scrii despre voi. Ai fost super costumata!

    ReplyDelete
  4. Fetele m-au poreclit cpt.Hook :)

    ReplyDelete
  5. foarte frumoase pozele ! sunteti dragalasi !
    all -inclusive este foarte buna alegere pentru cei cu multi copii, numai ca in Grecia nu se prea practica ...

    ReplyDelete
  6. Buna ziua,
    As avea o intrebare si eu. In Grecia se respecta strict ca fiecare copil sa aibe locul sau in masina? Noi avem un logan de 5 locuri si suntem 6 acum si ma intrebam daca vom putea iesi din tara in aceasta formula (mai ales ca si la noi s-a introdus regula cu scaunele de masina pt copii si nedepasirea locurilor masinii).

    Multumesc mult

    ReplyDelete
  7. Nu stiu, noi nu am avut parte de niciun control din partea politiei rutiere in Grecia.

    ReplyDelete