Monday, January 12, 2015

Satisfactie profesionala

Da, se poate intampla asta si stand acasa :)

Am recomandat demult unei colege care e pediatru sa asculte discursul lui Ramiel Nagel despre remineralizarea dintilor pe tratament cu ulei de peste zilnic si dieta.

N-am mai vorbit cu ea la telefon de mai mult de doi ani. Am sunat-o saptamana trecuta de nevoie, pentru Elena care avea o diaree trenanta de dupa Anul Nou si nu eram hotarata daca sa-i dau antibiotic sau nu.

Din vorba in vorba am ajuns sa discutam despre suplimente nutritive si mi-a povestit ca a avut un caz clinic cu carie de biberon la care i-a recomandat uleiul de peste si in decurs de un an problema s-a rezolvat iar dintii s-au albit considerabil.

6 comments:

  1. Draga Ecaterina, fetita mea de 2 ani si 3 luni are dintisorii foarte innegriti. Mi s-a spus ca ar fi o bacterie din saliva care ii afecteaza dintii, ca n-ar fi problema de demineralizare. Dar totusi as incerca ceva sa ii albesc. As putea incerca metoda cu ulei de peste, oare ar ajuta? Imi poti spune in ce consta, ce fel de ulei de peste, capsule sau sirop si cum luat? Poate avea si efecte adverse? Iti multumesc tare mult!

    ReplyDelete
  2. Ea a recomandat de la firma Lysi cate o lgt zilnic, in link spune de Green Pasture parca. Asculta-l si tu si gaseste pe cineva sa-ti traduca. Tipul are si o carte. Poate o poti lua de pe net...

    ReplyDelete
  3. Multumesc frumos pentru raspuns. Ai dat cumva ulei din ficat de cod copilasilor tai sub un an in loc de vigantol? Am inteles ca se poate da uleiul in loc de vigantol si as incerca la bebelusul meu de 3 luni. Am gasit pe internet de la firma Lysi, dar nu am gasit de la Green Pasture, voi lua de la Lysi.

    ReplyDelete
  4. N-am dat și n-aș încerca . Am și eu un copil de 2 luni și nu-i dau niciun supliment alimentar , deocamdată . . .

    ReplyDelete
  5. Buna ziua! ma bucur mult ca am descoperit blogul dvs.. este hrana pentru suflet.. va solicit si eu un pic ajutorul.. am un baietel de 3 ani si 4 luni.. pana la 2 ani l-am alaptat.. dupa intreruperea alaptatului o perioada nu a acceptat niciun fel de lapte si nici vigantol sau vitamina D3 nu i-am dat.. si ca urmare dintii de sus i s-au denimeralizat la baza, incisivii laterali chiar s-au macinat pana la baza, iar cei centrali partial.. chiar si maselele au inceput a se macina, numai caninii sunt intregi.. dintii de jos nu au nimic.. si mai este un aspect care ma deranjeaza la fel de mult, poate chiar mai mult.. oasele sternului i s-a deformat putin, fiind mai proeminente pe partea stanga.. pare a fi vb de rahitism.. oare uleiul de peste ar avea efecte benefice? oare mai pot corecta ceva? m-as simti f vinovata sa nu pot face nimic pentru puiul meu.. multumesc pentru timpul acordat, caci stiu ca aveti 7 copilasi dintre care unul micut micut.. cu drag, Daniela

    ReplyDelete
  6. tipul di you tube zice ca se formeaza un nou strat de smalt sub zona de carie. Pe langa vit d recomanada si dieta.

    ReplyDelete