Thursday, April 24, 2014

De incercat...

sau

4 comments:

  1. http://insulaindoielii.ro/2014/04/24/dragi-parinti-sunteti-mintiti/

    De citit si gandit, draga doamna doctor!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Anonim, "citeste si gandeste" si pe aici: http://bucovinaprofunda.wordpress.com/category/antivaccin/, cartile dr Todea Gross, conferintele dr Pavel Chirila sau cartea lui Louis de Brouwer "vaccinurile -eroarea medicala a secolului"

      Delete
  2. Nu am timp sa ma documentez acu ca sa demontez articolul cu link-uri.
    Ce spui de mercurul scos de acu 13 ani din vaccinuri, cand la circa la care am fost rezidenta acu 4 ani erau inca vaccinuri (DTP pare-mi-se)bulgaresti cu thimerosal si se vaccinau intr-o veselie (vazut si pipait de moi)? 1 minciunica spusa in articol la prima citire in diagonala

    Afirmatia cu cresterea populatiei de cand cu vaccinurile e cel putin autista. De ce crezi ca n-ar fi alti factori cauzali?- deci articolul contine gratuitati care vor sa impresioneze
    Ma lasa rece conspirationistii si cei cu argumente legate de profituri. Da nu zice nimic de felul in care se face o cultura virala, pe ce fel de celule (ca nu creste pe geloza-sange)...Oare de ce? Doar se vrea transparent!

    De ce m-as injecta cu saruri de mercur pentru fiecare posibila boala cu potential letal pe care o voi putea face in viitor? Poate ar trebui sa-mi scot si sanii, care nu-s organe vitale, ca sa evit cancerul de san. Cele doua imi suna cam la fel.

    In fond, asa cum se subliniaza in final, totul e o problema de incredere, fie in reprezentantii sistemului si teoriile lor (care sunt schimbatoare,de aia dam examene generatii diferite de medici dupa carti diferite, scoase de scoli medicale cu pareri mai mult sau mai putin divergente) fie in mecanismele "infailibile" ale naturii. Si pe un fagas si pe celalalt exista esecuri in mentinerea starii de sanatate.
    Simt ambele extreme ca fiind eronate. Conteaza in Cine-ti pui credinta.

    ReplyDelete
  3. Draga Ecaterina, eu mi-am luat sea bands de pe internet. Pot spune ca in cazul meu sunt bune, le-am folosit mai ales pentru raul de masina. Starea de rau nu dispare complet, dar se diminueaza simtitor. Singurul neajuns ar fi ca, purtate mult, simti ca te strang prea tare. Dar pentru mine a meritat.

    ReplyDelete