Wednesday, April 16, 2014

Baba se piaptana...

...chiar si in Saptamana Mare :) si constata cu ciuda ca iar ii cade parul, drept pentru care se hotaraste sa incerce un nou remediu -uleiul de ricin (castor oil).


Nu-mi puneti intrebari, nu sunt in masura sa ofer consultanta pe tema asta. Daca aveti experiente relevante legate de subiect m-as bucura sa ni le impartasiti.

8 comments:

  1. Foarte eficient dar parca nu se duce de pe par. Incearca sa te clatesti cu bicarbonat. O lingurita de bicarbonat/1 L apa, apoi mai dai cu dusul sa se duca si bicarbonatul din par. eu imi simt parul mai sanatos dupa claitrea cu bicarbonat, la tine sper sa aibe efectul de a curata bine uleiul, care nu se duce bine doar cu sampon. Ideea asta nu mi-a venit cand faceam eu tratament... - Alina

    ReplyDelete
  2. Mie mi-a cazut rau parul in doua etape. Il am lung și cadea foarte mult la pieptanat, umplusem casa de par cu toate ca-l adunam dupa pieptanat... Am incercat multe remedii dar cele mai bune au fost astea: produse de la Gerovital pentru regenerare si stoparea caderii parului (sampon si un ser de dat pe scalp), capsule cu drojdie de bere Daci plant si un supliment care se numeste Aspasia, pentru par, unghii si piele (are colagen si acid hialuronic). Nu-mi mai cade si se regenereaza foarte bine. Ulei de ricin nu am incercat, cred ca l-as descaiera greu din par ca sa pot pleca a doua zi la serviciu.

    ReplyDelete
  3. Aspasia asta il pot inlocui cu zeama de oase en gros dupa Paste...

    ReplyDelete
  4. Sapun cu glicerina+Chelstop sau Gerovital petroleum+sampon regenerant Gerovital. Ambele testate de mine. Tratamentul de la Gerovital da luciu parului, nu stopeaza doar caderea.

    ReplyDelete
  5. Eu am avut probleme cu caderea parului dupa prima sarcina. In acelasi timp aveam probleme cu unghiile, se rupeau repede si erau moi. Am facut cura cu grau incoltit timp de o luna jumate (a coincis cu Postul Craciunului), mancam dimineata 4-5 linguri de grau incoltit cu miere si nuca pe stomacul gol, apoi nu se mananca nimic minim 30 de minute. Oricum senzatia de satietate dureaza 3-4 ore. La mine a functionat foarte bine.

    ReplyDelete
  6. Eu am folosit cu succes sapunul solid de la Galador + clatit cu apa si otet.Dupa nasterea primei fete aproape chelisem pe unele portiuni si acesta a fost singurul remediu care a mers la mine. Mi-a oprit caderea parului de la prima folosire si mi-a si regenerat parul.

    ReplyDelete
  7. Samponul solid Galador mie mi-a daunat. L-am folosit timp de 8-9 luni si eram incantata la inceput de faptul ca dadea parului o vigoare aparte, in plus ma bucuram ca folosesc un produs natural. Dar, pe de alta parte, simteam parul imbacsit, desi ma straduiam sa-l clatesc bine, iar pe pieptene mereu ramaneau niste mizerii, arata pieptenele jalnic, murdar ca si cum nu m-as fi spalat pe cap de mult timp. Am renuntat, intr-un final, pentru ca facusem si un fel de matreata, cu niste cojite ce se desprindeau greu, doar cu unghia, de ramanea o mica rana. Sigur Galador a provocat asta pentru ca dupa ce-am renuntat la el, a disparut si matreata aceea (sau ce-o fi fost - ca n-am mai avut asa ceva). In cazul meu l-am simtit a fi prea aspru pentru par si pentru pielea capului.

    ReplyDelete
  8. Orice sapun solid, cat ar fi el de natural, lasa reziduuri in par si imbacseste. Chiar si clatit cu otet. Eu am facut ani de zile sapun in casa dar nu am putut folosi in par nici pe cel cu ricin, care avea ingredientele cele mai bune pentru par... Aveam impresia de par prafuit si lipsit de luciu.

    ReplyDelete