Tuesday, November 5, 2013

Daca as fi avut timp...

...as mai fi scris despre prietenul nostru pui de gugustiuc (in jurul caruia se tes povestile dinainte de culcare) care a reusit sa invete sa zboare

despre gogosile pe care le-am facut in fiecare zi de dulce a saptamanii trecute


despre birouasul pe care l-a capatat Ionut de la bunici (a fost al fratiorului meu)
despre ziua scolii
despre ce binefacere e o bormasina la casa omului






despre cipicul pe care l-am finalizat printre picaturi


si despre ultima perla a lui Grigo:
-Ce e grasimea asta in ciorba?
-E seu 
-Te rog sa nu-mi mai dai sa mananc eseu.

7 comments:

  1. un baietel care stie ce (nu) vrea! :) cu drag, Mihaela

    ReplyDelete
  2. Ecaterina, cum se pastreaza atata curatenie intr-o casa cu 6 copii??? Poate faci o postare despre asta... Eu am doar 3 si e debandada... Corina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Depinde ce varste au copiii. Si la mine a fost candva debandada, dar tot insistand ca fiecare sa-si puna lucrusoarele la loc si sa nu lase insirate obiectele folosite am reusit sa am in prezent o casa curatica. Sunt de felul meu o persoana ordonata si ma pricep sa-mi organizez timpul si lucrurile, sa stabilesc prioritatile, sa ma debarasez de obiecte inutile (la sange) si sa trasez sarcini si celor care vor sa ma ajute.
      De-acum cei 4 copii mari ma mai si ajuta la diverse treburi casnice: la nevoie matura, aspira, intind rufe, spala vase, sterg masa, duc gunoiul, fac cumparaturi. Si eu imi ajutam parintii, chiar daca eram numai doi copii acasa.

      Delete
    2. si eu participam la treburile gospodaresti (dus gunoiul, cumparaturi, curatat legume,aspirat, etc.) , in plus trebuia sa mentin o curatenie luna in camera mea, inclusiv la haine, jucarii si carti de scoala. Si am fost (si sunt) singura la parinti :).

      Delete
  3. Buuun, deci trebuie sa astept sa creasca mai mari, si sa tot insist... si sa fiu eu organizata. In ce consta organizarea ta? Faci ceva in mod special pt asta? Sau pur si simplu e ceva innascut, si eu pot sa-mi iau adio :) Corina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. si eu vreau sa stiu! Si as mai vrea sa ne spui ce anume intelegi prin "debarasa la sange de lucruri inutile". De ex, noi avem MUNTI de jucarii, evident ca mult prea multe, e un haos total, dar nu-i chip sa arunc/dau ceva - decat pe sestache, dar nu prea mi se pare corect asa.... Tu cum procedezi? Multumesc!

      Delete
    2. La sange, adica uneori mi-e greu si mie (datorita patimilor mele) sa renunt la anumite lucruri sau activitati, dar totusi o fac.

      Delete