Monday, February 11, 2013

Cu ce ma carpesc...

... in caz de privare cronica de somn: laptisor de matca. Citeam insa intr-o carte a dr. Laza ca nu e recomandat femeilor. Nu explica insa motivul, si nu-mi vine sa-l cred pe cuvant, de vreme ce e singura sursa din care am auzit asa ceva. Alti naruropati il folosesc cu incredere si pentru femei.
nu e o reclama, asta aveam acasa

6 comments:

  1. Nu e recomandat pt femei pentru ca are in componenta nu stiu ce hormon de crestere si poate da dereglari hormonale. Cunosc o preoteasa cu chist ovarian si i s-a spus sa nu consume niciodata laptisor de matca si grau incoltit pentru ca s-ar dezvolta cu o viteza uluitoare orice chist, tumoare, etc.

    ReplyDelete
  2. Inteleg sa nu fie recomandat femeilor cu hiperestrogenism fiindca are actiune similara estrogenului.
    Depinde si cat se consuma. 10 zile primavara si 10 toamna nu mi se par periculoase. Stiu o doamna care abuzeaza si ia luni intregi asa ceva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ecaterina, nu chinezesc, pliiiiizzz !!!
      Daca au fost in stare sa falsifice oua (da un search "oua false china") cred ca mai nimic din ce-i marcat "made in china" nu-i de incredere - vorbim de alimente/medicamente. Mai bine cauta o sursa de unde sa poti lua laptisor de matca in stare pura sau daca nu, cel liofilizat e foarte bun.

      Apropo, ieri o colega mi-a spus un banc : care sunt cele trei cuvinte utilizate cel mai des in lume? / "Made in China" ;))

      Delete
  3. Hi, hi... si eu evit chinezariile...
    Si eu am avut indoieli, dar asta mi-a cumparat sotiorul meu (cura trecuta am avut si cutii cu fiole plus solvent de la Apicola) si sa stii ca a avut efectul dorit. Ce-o fi in butelcuta, chinezii stiu :)

    ReplyDelete
  4. cum as putea lua legatura cu dvs pt a va intreba ceva...poate o adresa de e-mail sau cumva pe mess. multumesc luciana betel

    ReplyDelete
  5. Da-mi o adresa de mail si iti trimiteu mesaj.

    ReplyDelete