Saturday, December 8, 2012

Bio

Iar cuget ;)
Nu cumva tinand o dieta crudivora pentru detoxifierea organismului se excreta toxine en gros "prin toate orificiile"(am citit ca se intensifica eliminarea prin secretii oculare, nazale, expectoratie, transpiratie intensa, urina si fecale cu aspect modificat, cu multe mucozitati), e posibil ca secretia lactata sa contina substante neprielnice bebelusului? Sau doar organele specialzate pt excretie arunca gunoiul afara, rezultand o secretie lactata mai bio :)))
Glumeam cu cineva relativ la refuzul Elenei de a suge si la oboseala mea cronica: " O vrea si ea ceva mai bio, ca eu sunt o sursa cam poluata!"

6 comments:

  1. Buna seara,
    Ecaterina sa stii ca toxinele se elimina si in laptele matern in timpul alaptarii, asa ca de obicei nu se prea recomanda detoxifieri "grele" :).Incearca ceva mai usor si mai de durata. Include in dieta multe cruditati, dar poate ca nu e cel mai indicat sa fie numai cruditati. Doamne ajuta!
    Mihaela G.

    ReplyDelete
  2. Asta incerc sa fac pentru ca nici nu as rezista la ceva mai intens. cu toate astea observ ca deja au inceput sa apara cateva din semnele expulziei de toxine.
    Am asociat la regimul alimentar si periajul uscat - mi se pare extrem de relaxant si la indemana oricui ca timp si materiale necesare.

    ReplyDelete
  3. cum adica periaj uscat? sanatate va doresc

    ReplyDelete
  4. O simpla cautare Google te va lamuri ;)

    ReplyDelete
  5. Cu siguranta in perioada alaptarii trebuie sa avem mare grija... De exemplu, daca pierdem in greutate mai mult de 500 g/saptamana, laptele devine cam toxic.

    ReplyDelete