Sunday, December 26, 2021

Ne amuzam...

... cantam, colindam, acasa la bunici, unde am avut pretentia sa stea televizorul inchis, ca sa interactionam mai intens. Am sacrificat vizionarea unui meci (Borussia-Dortmund vs FC Bayern München) care de voie, care de nevoie, dar in final toti s-au simtit bine. 



6 comments:

  1. Suuuuupeeer!
    Multumim pentru ca ati impartasit si cu noi bucuria.
    Ati cantat fffoarte, foarrrte frumos!

    ReplyDelete
  2. Nu am repetat deloc, sa fi invatat si noi textele... Noroc cu internetul😉

    ReplyDelete
  3. Sincer, cred ca puteați sa i drugati orice.eu una, nici n am urmărit versurile. M-au cucerit vocile :d.
    P. S: fetele dmv au fost posesoarele siluetelor actuale dintotdeauna?
    Ana mea e subțiri a, subțierea. Nu ca eu sau frații ei am fi mult mai groși :)), dar ea se menține de mititica. Nu avem prb, dar câteodată o simt ca "suferă" din cauza ca e "unicat" si acasă si in clasa :d.E inalta si slaba,iar treaba asta duce la tot felul de comentarii, cam la tot pasul :d.
    Eu ma bucur tare când vad ca mai sunt si alte fetite ca ea, parca prindem curaj amândouă :))).

    ReplyDelete
  4. Da, mereu au fost slăbuțe. Seamana cu tati. Pe la noi e o chestiune de invidiat, asa ca nu au considerat niciodata un defect ca sunt slabe. Mai mult le-am stresat eu in copilarie, ca mi se parea ca sunt bolnavioare de nu se ingrasa si ele.

    ReplyDelete
  5. Sa va dea Bunul Dumnezeu sanatate! Sunteti un exemplu si un model de cum primiti ce va da viata. Va admiram atat de mult, am cunoscut pe unul din copiii dvs. si va reflecta imaginea si spiritul in totalitate: credinta, bunatate si atat de multa frumusete. Atunci cand imprastii bunatate si credinta, acestea se reflecta indirect si asupra altor oameni. Va multumim OM frumos si va dorim din tot sufletul ca binele si bucuria crestina sa va inconjoare, atat pe dvs. cat si pe toti dragi dvs. iar Elenita sa va zambeasca dintre ingeri!

    ReplyDelete