... cutorul munceste mai mult ca niciodata☺️. Nu atat ca as avea nevoie de hrana, cat pentru farmecul unei placinte calde si frumos mirositoare in serile lungi si reci de iarna.
strudel mere + gutui |
... cutorul munceste mai mult ca niciodata☺️. Nu atat ca as avea nevoie de hrana, cat pentru farmecul unei placinte calde si frumos mirositoare in serile lungi si reci de iarna.
strudel mere + gutui |
Ce reteta aveti? Ma gandesc ca sunt de post...multumesc!
ReplyDeleteFoile sunt din comert. Umputura e cu mar, gutuie, ulei, miere, putin amidon. Nu am folosit o reteta precisa.
ReplyDeleteAveți grijă cu mierea folosită la temperaturi înalte, nu se recomandă. Puteți folosi ștevia sau xylitol dacă chiar vreți să evitați zahărul (pudra de ștevia chiar are 0 calorii).
DeleteDin păcate în postul acesta toți consumăm mai mulți carbohidrați, simțim nevoia să compensam cerul întunecat, frigul, somnolența cu puțin "răsfăț" gastronomic pentru o oarecare liniște aparentă în atmosfera căminului, dar corpul nostru rămâne tot obosit și iritat.
Stiam. Chiar ma asteptam sa fie cineva grijuliu sa sublinieze ideea 😉.
DeleteAm pus o lingura plina de miere la tot amestecul pt 8 strudele. Deocamdata ne-am permis aceasta placere vinovata ☺️
Nu devine toxica... Își pierde din proprietățile nutritive...
DeleteSocrul meu consuma f.multa sare atunci când mănâncă. După părerea noastră, a celor care stateam cu el la masa (soție, copiii din dotare, nepoți, nora) , cand si cand.
ReplyDeletePana acum ceva vreme, cand ne intalneam si mancam impreuna, toți ne uitam chiorâș si incepeam sa ii dam indicații. Omul, smerit,tăcea si inghitea. Pana când, intr-o zi, a scris istorie :))) :
" corpul meu isi ia cata sare ii trebuie" :)))))))).
Si asa, ne a inchis gura :d.