Saturday, November 13, 2021

Cam asa...


... economisim noi sapunurile: alipim la cel nou ce a mai ramas din cel vechi. Mi-am adus aminte de mama sf Serafim Rose, despre care am citit ca pastra din timpul crizei obiceiul de a strange resturile de sapun si de a le topi formand un nou sapun, fe dimensiuni acceptabile pt a fi utilizat. 

4 comments:

  1. Mai puțin practic, dar mai economic, mai plăcut vizual și tactil este să adunăm cojile de săpun și să le fierbem în apă, transformându-le în săpun lichid, pe care îl folosim apoi din dispenser.

    ReplyDelete
  2. Si noi folosim săpun solid, si o sa imi permit sa va sugerez un pont :d. Puteți pune săpunul pe un burețel (de vase), in loc de savoniera. Nu se mai consuma atat de repede, nu mai e veșnic umed si puteți sa folosiți si buretelul ca sa stergeti chiuveta din cand in cand :d. La inceput, am folosit un burețel mai mare, pe care l-am decupat la interior atat cât sa intre săpunul, dar apoi m-am lenevit si am adoptat soluția mai la indemana - burețel de vase.

    ReplyDelete
  3. Am vazut si eu pe facebook aceasta idee prezentata intr-un filmulet si chiar am incercat-o la un moment dat, dar buretele respectiv prinde cu timpul in partea de jos un fel de mucegai.

    ReplyDelete
  4. Da, pe net am dat si eu de ideea asta. Dar pe noi ne satisface :))) - de vreo doi ani folosim buretelul. Nu ajunge sa prindă mecegai, pt ca il schimb destul de des :d.
    Daca n am grija sa pun altul in schimb, săpunul nostru zace intr o balta de apa :))). Nimeni nu se sesizează :d.

    ReplyDelete