Saturday, August 31, 2019

Fiindca eu....

...produc numai copii si nu bani, cam asta este esenta a ceea ce cred unii despre mine. Din pacate pentru mine nu pot spune ca nu ma afecteaza. Intentionam de mult sa fac o postare cu intervalele de timp din viata mea dedicate suptului. Nu stiu daca voi reusi. Cert este ca mi-am inceput ziua cu un alaptat la ora 2, cu o durere de cap foarte puternica si o mirifica senzatie ca Sisif era mic copil pe langa mine😊
Acum e 2.45...

13 comments:

  1. cineva trebuie sa produca si copii pe lumea asta...daca ar face toti doar bani, unde am ajunge? :)eu am alaptat-o cel mai mult pe ultima, cu mare greutate am reusit s-o intarc la 3 ani.Sincer, de facut bani e muuult mai usor :))

    ReplyDelete
  2. Eu te vad, Ecaterina, ca "producand" si lucrand la economia morala, intelectuala si duhovniceasca a societatii. Prin jertfa ta poate se vor ridica din familia voastra medici iscusiti, angajati care vor lucra binele acolo unde ii va randui Domnul si, de ce nu, rugatori pt.popor si sfinti ulterior. Am interactionat cu mamici de 9,7,6 copii si am vazut in ele daruri pe care eu nu le am nici 1%, desi as avea timp sa le lucrez, ca n-am atatea griji pe cap. Am vazut aceste daruri si la alte persoane sau mame cu mai putini copii, dar vreau sa subliniez ca eu stimez, respect si ma minunez de familiile cu multi copii. Dumnezeu sa va ajute in continuare in tot si toate!

    ReplyDelete
  3. Si eu am auzit pe cineva razand ca bunica a fost mare parte din viata ei ori gravida ori alaptand...de parca asta ar fi o rusine... trist, dar daca asa gandesc, chiar nu are rost sa aplecam capul la cuvintele lor. Sunt alte femei care produc doar bani si nu reusesc sa produca si copii, deci echilibram balanta, sa nu isi mai faca griji...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cineva care a râs a fost născut și alăptat

      Delete
  4. Stați liniștită, din fericire nu sunteți singura în ipostaza asta (mult judecată de lumea modernă) de preoteasă care nu produce nimic, numai toarnă copii... Să ne întâlnim toate și să ne îmbrățișăm în viața de dincolo măcar!

    ReplyDelete
  5. E greșită balanța. Ai ascultat Evanghelia de azi? Draga mea, cred ca toate mamele care au mai mult de trei copii au fost etichetate la fel cel puțin o dată în viață lor. Și clubul e mare, să știi :). Din el fac parte și mame medic, la fel ca tine. Mult curaj și nervi tari!

    ReplyDelete
  6. Stiu si cred, de asta am postat, de dragul clubului😊, ca sa ne imbratisam si incurajam virtual

    ReplyDelete
  7. Si, pe langa faptul ca "nu fac nimic" stand acasa cu cei mici, uneori ma cuprinde o senzatie de neputinta, de sfarseala, de la atata"nefacut nimic", incat ma invart ca o musca fara cap prin casa si adorm amestecand cu lingura in oala sau urcand scari. (Adaosul unei gravide in 4 luni) 😊 Lasand gluma la o parte, si pe mine inca ma afecteaza mentalitatea conform careia ceea ce fac eu nu valoreaza nimic, mai ales in aceste perioade de neputinta, in care depun eforturi mari ca sa implinesc strictul necesar. Cand ai o astfel de stare, parca nici sa mediezi intre ei sau sa punctezi lucruri din comportamentul lor care necesita schimbari nu reusesti. Si atunci te gandesti ca realmente stai degeaba cu ei pe langa tine.

    ReplyDelete
  8. Diavolul nu suporta nasterea de prunci asa ca vorbeste prin adeptii lui...la Judecata de Obste se va vedea care e adevarul si cum vor fii cei comoxi care s-au protejat fata de cei care doar au facut copii pt Hristos.Virba pr.Stefan Argatu : pe cei ce se protejeaza daca nu se pocaiesc( in Biserica Ortodoxa) cine-i mai scoate din iad?!Fereasca Dumnezeu! Decat sa am un copil rau mai bine 15 copii cuminti....fara deznadejde si multe bucurii! Sunt ispite.

    ReplyDelete
  9. Ce am observat e ca in familia numeroasa e mult mai unita si parca si copii sunt mai descurcareti si cuminti.De mine își făcea griji o vara de-a mea cum ca am făcut 6 copii si ca nu sunt in stare de ei dar fie vb intre noi are 2 si are greutăți cu ei mult mai mari...sper ca nu am judecat! Dar vreau sa arat ca si lucrarea lui Dumnezeu e prezenta in familia mare.Cu cat am nascut un copil Dumnezeu mi-a dat mai mult in casa : fericire si sanatate.Ni sint deacord cu protejarea pt.ca ne duce in iad alaturi de draci dar asat-i lumea in care traim ideea e sa ne ducem crucea de mame crestine.

    ReplyDelete