Saturday, August 3, 2019

Cu genunchere...

... si manere pt flotari de la Decathlon poti sa faci metanii ca o diva 😄 fara sa iti deteriorezi pielea si articulatiile pumnului.

7 comments:

  1. Hmmm, cu echipamentul ăsta nu mai avem nicio scuză să ne eschivăm de acum înainte..😎 Și noi am fost zilele astea pe la decathlon, dar nu am poftit la astfel de finețuri 😀. Ne am ales cu niște încălțăminte pt munte, atât.

    ReplyDelete
  2. Mie nu imi suna ok. Prefer varianta originala. Acum na, decat sa nu faci deloc ( cazul meu 80% din timp) mai bine faci cu echipament. Dar imi suna fortat. Chiar nu stiu de ce :) Adica eu vad cumva tributul articulatiilor ca o jertfa adusa Domnului, nu-mi fac griji pentru ele si ma gandesc ca stie El mai bine ce ne trebuie. Macar de as avea probleme in timp cu articulatiile...macar daca...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu m-as fi gândit în ruptul capului să folosesc accesoriile de fitness în scopuri duhovnicești, dar cred că împlinirea poruncii "Rugați-vă neîncetat!" scuză grija de aspectul corporal, numai să fie mintea unde trebuie în momentele acțiunii. Eu nu sunt fanul metaniilor, cu greu le fac acolo unde se cer, și îmi e greu cumplit de greu să îmi adun mintea la rugăciunile zilnice... Jertfa este alta pentru fiecare în parte.

      Delete
  3. Dumnezeu nu vrea tribut articulatiile noastre, ci inima noastra. Daca meraniile te ajuta sa intri intr-o stare duhovniceasca buna, de umilinta si dragoste de Hristos, nu mi se pare o problema daca incerci sa inlaturi un "side-effect" cum ar fi bataturile inestetice. Si pt Paisie pare-mi-se ca spunea sa faci metanii pe ceva m moale.

    Ce neregula vad eu la accesorizarea asta este ca iti poate distrage atentia partial. E posibil insa ca in cateva zile sa te obisnuiesti.

    ReplyDelete
  4. Distrage atentia tie si ofera si o imagine cumva dezolanta pentru cei de jur. Eu daca as vedea pe cineva echipat asa m-ar cam busi rasul..sincer. Cred sincer ca are grija Domnul de noi. Sa ma ierti Ecaterina dar e doar parerea mea.

    ReplyDelete
  5. by the way inainte eram Larisa acum sunt L. For the record :))

    ReplyDelete
  6. Eu cred ca jumatate din scopul metaniilor e sa ne doara genunchii. Da, Dumnezeu vrea sufletul nostru, nu genunchii. Dar nu pt El facem metaniile...Asa cu echipament de protectie e sport, nu rugaciune...

    Gratiela

    ReplyDelete