Monday, August 12, 2019

Cimitire...

...pline de ambrozie...decat sa critic, mai bine imi cumpar secera. Ma deprima delasarea generala.
Cred ca vrajmasul ii lupta cu nepasarea tocmai pe cei care sunt in functii de raspundere, in vreme ce noua, celorlalti ne sporeste spiritul de observatie😊

4 comments:

  1. Pentru Constanta exista o aplicatie numita "Sesizari online". Se pot face sesizari pe diferite probleme intampinate in oras, chiar mai devreme le am scris despre o zona de pe strada mea unde se arunca tot felul de deseuri si gunoaie (in special...plapumi, multe plapumi!). Cei care centralizeaza sesizarile le trimit catre diferitele departamente aferente de la primarie si apoi primesti acasa o scrisoare cu solutionarea sesizarii.

    ReplyDelete
  2. Trebuie recla.at Primariei din localitate. Avem si noi aceeasi problema cu un teren viran din apropierea casei.

    Va cer iertare pentru off-topic, insa in disperarea unei zile in care nu numai rabdarea ci chiar nadejdea mi-au fost incercate de comportarea unuia dintre copii, va intreb: aveti vreun indaratnic printre copii, unul care e vesnic nemultumit, nu stie sa se joace (nici sa piarda, nici sa castige), pretinde afectiune, dar ofera tipete si chiar actioneaza cu forta asupra fratilor (ii tine de maini, ii taraste afara din camera, nu ii bate, multumesc lui Dumnezeu), nu suporta bazaitul, cantatul, conversatia fratilor in spatiile mici (ex: masina) etc. Vorbim de un copil care se spovedeste si impartaseste, care se roaga singur si ia parte zilnic la rugaciunea in familie, pentru care ne rugam si noi din frageda pruncie. Mentionez ca nu e un adolescent. E copilul care ma face sa plang aproape zilnic. Aveti? Cum gestionati?

    ReplyDelete
  3. Da. Am mai multi. Incerc sa gasesc timp pt o postare despre aata, desi simt ca nu mi-ar ajunge un an sa povestesc cate rautati isi servesc intre ei si cum ma necajeste lucrul acesta.

    ReplyDelete
  4. si eu am fata la fel, e miorlaita la orice nimic..ma termina!

    ReplyDelete