Tuesday, July 30, 2019

Vrei...

...sa iti pastrezi mintea curata si nu poti! De cateva zile, cum ies din casa ma intampina tot felul de oameni cu noutati despre psihopatul din Olt. Daca tentativele finute de schimbat subiectul nu imi reusesc, trec deja la o defensiva agresiva, cu replici de genul: "Nu te supara, chiar nu vreau sa mai aud despre asta. Imi face rau..."

Marea izbanda a vrajmasului este ca o tara intreaga rumega ganduri negre, unii sunt chiar cuprinsi de teroare, altii se inflacareaza impotriva sistemului corupt, cei mai jalnici isi satisfac setea de mizerii. Cine vrea pace launtrica oboseste sa tot auda detalii horror ale evenimentului. Pentru cel care se delecteaza cugetand la stirile scandaloase eficienta in spatiul si timpul real in care trebuie sa actioneze tinde spre zero (cine colaboreaza cu pasionati de stiri intelege ce zic😊)

Eu, una, ma feresc sa ma risipesc in evenimente exterioare de genul celor mentionate. Prefer sa imi iau timp pentru a gandi si reformula aspecte ale vietii in care sunt personal implicata. Cand imi permit luxul unor preocupari "extra" aleg sa fie ceva care ma bine dispune.


3 comments:

  1. Doambe ajuta!Cred cu tarie ca pt.necazul asta trebuie rugaciune...nu e vorba de barfa sau de pierderea timpului trebuie sa ne unim in rugaciune pt Alexandra , Luiza si celelalte fete care au fost rapite, violate si trimise pt prostitutie unele au fost chiar omorate...aici e o mare retea de mafioti (ca-n filme) si trebuie invinsa prin rugaciune si post! Doamne ajuta sa auzim o veste buna cat mai repede!

    ReplyDelete
  2. Nici pe mine nu ma dispun vestile astea dar astia au intrecut demult pe draci...bietele fete

    ReplyDelete