Tuesday, November 26, 2019

Cintind...

...acatistul sfintei Ecaterina mi-a venit un gand care poate aduce liniste in inimile celor care, mai ales dupa alegeri, vad viitorul sumbru in ceea ce priveste moralitatea copiilor: pe aceasta copila insasi tatal sau incerca sa o induplece catre idolatrie prin cei mai iscusiti invatati ai vremii.

Sa ii educam pe cei mici inca de acasa traind autentic credinta crestina, sa inaltam rugaciuni sincere si nu cred ca se va pierde vreun suflet iubitor de bine.

 Dumnezeu va gasi o solutie pentru mantuirea celor care vor trai vremuri tulburi: ii va judeca mai bland, le va lumina mintea, va avea grija sa se pastreze aluatul preotimii si va da putere de marturisire.

5 comments:

  1. asa este!eu nu cred ca traim vremuri mai tulburi ca altadata, ca ispite si pacate au fost mereu.

    ReplyDelete
  2. Multumim!La multi ani intru Hristos!

    ReplyDelete
  3. Trăim vremurile specifice secolului în care ne aflam, oamenii sunt mult mai înrăiți, care deși nu mai se confrunta cu sărăcia sau războaiele din secolul trecut, sunt mult mai săraci, mai dezbinați!
    Poate ca și de aceea, Dumnezeu mai trimite câte un necaz mai mare, ca oamenii sa se trezească, sa își vină în fire, asemeni fiului risipitor🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

    Cu Domnul înainte!

    ReplyDelete