Friday, October 25, 2019

Inspirandu-ma...

...din experienta mea sau din relatarile altor femei (fiindca de obicei vorbesc/corespondez cu femei) obisnuiesc sa mai scriu postari tip "red flag" in care amendez diferite comportamente, chiar daca sunt constienta ca ele pot fi sursa de animozitati. Cateva ganduri de saptamana asta:

Un om care se regaseste, se odihneste si se hraneste dintr-o socializare intensiva sau preocupat excesiv de succesul profesional nu va avea niciodata timp si energie suficienta pentru sustinerea complexa necesara unei familii crestine. Daca intalnesti asa ceva, sa stii ca nu e "de luat acasa" si daca te recunosti in aceasta tipologie mai bine nu incurci viata altuia (poate doar cu conditia sa dai avertisment prealabil ca ai foarte putin de oferit si sa primesti angajamentul la jertfa al celeilalte parti).

Un tata(mama) bun (a) nu e neaparat un sot(sotie) bun. Fara indoiala este o calitate, dar se prea poate sa nu te simti iubit/a niciodata langa un om care, dealtfel, e foarte devotat copiilor. Invata sa exprimi decent ceea ce te nemultumeste si sa ai grija la randul tau sa nu neglijezi pe nimeni.

Faptul ca te achiti onorabil de indatoririle de parinte/sot nu iti este o circumstanata atenuanta ca sa jignesti si sa tipi in casa. Acestea trebuia sa le faceti, fara ca pe acelea sa le lasati. Sunt aspecte diferite ale vietii, si fiecare se cere implinit. Daca imbraci bine omul, nu te astepti sa nu iti ceara de mancare.

No comments:

Post a Comment