Sunday, October 27, 2019
Dupa o scurta...
...autoanaliza a prestatiilor mele ca bucatareasa, am hotarat sa pun accentul pe salate de radacinoase crude si pe salate de frunze verzi, fiindca am constatat ca acestea sunt categoriile deficitare in alimentatia familiei mele. Sa vedem cum reusesc sa pun planul in aplicare: cat de consecventa voi fi atunci cand fac piata si cat voi reusi sa ii conving pe omuletii mei sa ingurgiteze ce vreau eu.
Labels:
alimentaţie,
sanatate
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
eu fac aproape zilnic salata de varza in care pun morcov.Si o sa pun si alte radacinoase, e o idee buna.Si ca sa se manance cu usurinta o toc la robot, nu foarte marunt
ReplyDeletesi la noi e cam zilnic in per asta. copiilor chiar le place.
ReplyDeleteLa noi se mănâncă bine orice salată crudă dacă adaug o mână - două de năut fiert, o ceapă roșie, zeamă de lămâie și eventual un avocado moale care devine pastă prin amestecare... Bifăm și vitaminele, și proteinele. Și grăsimile bune de la avocado.
ReplyDelete