Saturday, May 18, 2019

Sarbatorim...

... total neplanificat 20 de ani de casatorie in familie, intr-o atmosfera neconventionala, dar cu bucuria de a ii avea alaturi pe cei dragi.
Ma uit in inima: totul este despre un triumf al statorniciei de-a lungul anilor asupra dezbinarilor uneltite de vrajmasi, despre a nu fi dezertat in ciuda tuturor razboaielor care ni s-au ridicat impotriva. Nu vad o prelungire in timp a ceea ce a fost acum 20 de ani, ci mai degraba o lamurire in foc pentru a scoate la iveala aurul duhovnicesc din fiecare dintre noi. Sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce am trait alaturi de acest om, fara de care nu as fi ceea ce sunt astazi.

Despre cum sa gasesti si sa pastrezi iubirea nu se citeste numai din literatura profana, care adesea induce in eroare, ci mai ales din scrierile celor care au cunoscut Iubirea (singurii care nu deruteaza) si au stiut cum sa o faca sa vieze in ei.


10 comments:

  1. La multi si binecuvantati ani impreuna!

    ReplyDelete
  2. Mulți ani cu sănătate și mântuire împreună!

    ReplyDelete
  3. Multi ani frumosi si sanatosi impreuna, sa va dea Bunul Dumnezeu!

    ReplyDelete
  4. Mulți ani înainte, la fel de binecuvântați!
    Sunteți un cuplu frumos, niște părinți deosebiți și un model de familie pt tineri!
    Mulțumim pt tot ce împărtășiți cu noi, dumneavoastră aici, prin truda de pe blog, părintelui Dumitru pt slujirea din biserică...

    ReplyDelete
  5. La multi ani cu bucurie in continuare...ne dati nadejde ça desi sunt multe greutati,cu ajutorul Domnului se poate trai viata de familie asa cum trebuie traita. Alina

    ReplyDelete
  6. La mulți ani cu sănătate și bucurie! Sunteți tineri și frumoși! ( Ca în filmele acelea în care actorii tineri sunt machiați să pară maturi).

    ReplyDelete
  7. O iubire,o luptă, o credință.. .un exemplu pentru mine,la multi ani frumosi si binecuvantati! Mulțumesc ca împărtășiti cu noi atatea trăiri care ma intaresc in nadejde.

    ReplyDelete