Monday, December 31, 2018

Ne cerceteaza...

...si pe noi Domnul cu cate o boala. Ne mai curatam de toxine cu virozele astea, asa s-ar zice: multe ceaiuri, lamai, portocale.

Toate fetele tusesc serios (Eca are si febra) eu si piticii suntem lati in dormitor (Grigo somnolent, cu temperatura mare). Numai tati si Ionut au ramas in picioare. Bine ca avem tot ce ne trebuie acasa si am gatit pt azi si maine...

6 comments:

  1. Multă sănătate!!și noi am fost praf zilele astea, copii cu febra mare, tuse, noi cu frisoane, dureri în gat, tot tacâmul. Luam cu toții antibiotice!

    ReplyDelete
  2. Deocamdata la noi e strict viral, cu gat ok si nimic suspect audibil prin plamani. Vedem insa cum evolueaza. Marea problema a lor e ca nu au voie sa coboare afara cu artificii😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo!😁Atunci măcar o șampanie pentru copii,nu? Ai nostri sigur o sa doarmă ca sunt micuți!
      Cat îmi mai plăcea revelionul în copilărie!!

      Delete
  3. Pentru tuse si productiva si seaca am folosit Polygemma 3 de la Plantextrakt si am inceput cu 4-5 administrari. Dupa 2 zile mi-a trecut. E aprox 20 lei o sticluta si cred ca ajunge pt toata familia dvs. Mai au si alte combinatii pt sinusuri, cresterea imunitatii etc. Sanatate va doresc.

    ReplyDelete
  4. Doamne ajuta si un an cu pace si sanatate! Ganduri bune pleaca spre dumneavoastra din carantina noastra cu varicela de mai bine de 3 saptamani. Eu, aducatoarea virusului in casa, am facut in lupta cu el munca de pionierat, m-am vindecat, iar de azi ingrijesc cei trei pitici din dotare care s-au umplut de "buline". De Craciun si Anul Nou am absentat de la Biserica, si se pare ca nici pentru Boboteaza nu avem mari sperante sa fim impreuna. Bucurie si rabdare! Ma bucur pentru imbunatatirea tonusului dumneavoastra.

    ReplyDelete
  5. 🤒 si noi am facut toti sase simultan acum vreo 13 ani. Nu vreau sa ma gandesc ce stres am avut, ce ganduri despre complicatii (Eca era sugar) Dumnezeu sa va dea putere.

    ReplyDelete