Sunday, December 30, 2018

A venit...

...in sfarsit mult asteptatul pat:
Montajul a fost destul de simplu, fiindca am folosit o surubelnita electrica. Pare destul de rezistent, nu scartaie si imi place ca e deschis la culoare. Vreau sa mai ilocuiesc treptat cateva piese de mobilier cu altele de culoare alba, ca sa sporesc impresia de spatiu si luminozitatea acestei camere, care nu are geam direct afara, ci catre balcon.

Voi comanda unul si pentru celalalt dormitor, mai lat in partea de jos (1.40cm) unde voi dormi eu, Gheorghe si Anastasia. La etaj va avea onoarea sa doarma domnul Grigorie. Singurul lucru de care ma tem e sa nu cada din patul de sus daca se joaca impreuna acolo. Ma straduiesc sa le interzic asta si sa ii fac sa constientizeze pericolul.

13 comments:

  1. Foarte frumos și practic! Să l folosiți sănătoși!

    ReplyDelete
  2. Eu chiar ii rog sa se joace in patul de sus pentru a nu le strica bebelusul jocurile gen memo,puzzle, dame etc. Sa il folositi sanatosi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si nu le vine ideea sa se harjoneasca/impinga acolo sus?

      Delete
    2. Pana acum nu, sunt destul de grijulii acolo: 3,6 si 8 ani. Al nostru e si mai inalt, cca. Un metru si jumatate. :))

      Delete
  3. noi avem pat supraetajat la băieți. sus doarme cel ce a împlinit 5 ani in dec iar jos cel de 8 ani jumate. noi am interzis harjoneala sus. pentru joaca coboară si se joaca împreună jos.

    ReplyDelete
  4. Si eu voi interzice, clar. Nu stiu cat voi fi ascultata...

    ReplyDelete
  5. au ascultat. cheia e sa inteleaga cel mare care interzice celor mici sa urce. si cea mica de 3 ani care doarme cu mine dar vizitează des băieții stie ca nu are voie sus pentru ca, citez: buna, au, nino nino :))) cel puțin până acum s-au conformat. la noi cheia a fost sa il responsabilizam pe cel mare.

    ReplyDelete
  6. Nu e mai practic cu scara ce se poate lua ? Eu asa am . Dimineata luam scara si o puneam pe hol unde nu era la mana lor si uitau toti ca s-ar putea urca sa se joace sus. Nici nu am interzis dar dar nici nu am avut surpriza sa ii gasesc sus cat erau mici.
    MariaM

    ReplyDelete
  7. Ba da, dar singurul model accesibil cu scara detasabila pe care l.am vazut a fost un pat metalic suspendat. Eu imi doream sa fie doua (suprapus) si nu prea agreez mobilierul metalic (ma trimite cu gandul la spital sau puscarie)

    ReplyDelete
  8. A, am inteles. Nu m-am gandit ca nu ai gasit.
    Eu sa iti spun cinstit am si unul meralic si e foarte bun. Acum dupa 10 ani de folosire e mult mai in regula. Cel de lemn scartaie acum dar asta nu. Am facut o poza poate nu ti se pare de spital si poti comanda dar nu stiu cum sa o pun.
    E un avantaj cu scara ce se ia si pe tru ca cel de jos poate folosi mult mai lejer patul lui fara sa se incurce de ea.

    ReplyDelete
  9. Pe mine m-au speriat cunostintele ca acela metalic face zgomot insuportabil cand se misca cineva in el

    ReplyDelete
  10. deci, imi cer scuze . m-ai pus pe ganduri cu zgomotul pentru ca al nostru nu misca deloc si are si scara detasabila si l-am intrebat pe sot. Am gresit eu, arata ca de metal cica dar nu e. Invelitura asta care arata ca metalul argintiu si rosu cica e de fapt plastic si inauntru are lemn. !0 anu schimb cearceafuri , mi-am spart si capul o data in el si convinsa eram ca e de metal. Scuze.
    MariaM

    ReplyDelete