Monday, October 19, 2020

Cum...

... poti lasa reclame pe un youtube cu rugaciuni? Gandeste-te ca oamenii chiar il folosesc ca suport material pentru o comunicare spirituala pe care si-o doresc cat mai fluenta. De aceea nu este de bun simt sa o fragmentezi si sa o deviezi prin sugestii de cu totul alta natura, tinand loc cu succes ispitelor cu care vrajmasul imprastie din timpuri stravechi mintile omenesti in vremea rugaciunii. 

4 comments:

  1. Adblock rezolva problema reclamelor pe youtube. pe telefon aplicatia youtube vanced elimina reclamele.

    ReplyDelete
  2. Brave browser rezolva această problema și de asemenea împiedică foarte mult redarea conținutului nedorit de pe paginile web.

    ReplyDelete
  3. Atat de mult ne-au chinuit si pe noi reclamele din ce in ce mai multe si mai dese, incat am decis sa dam 40 lei pe luna pentru abonament la youtube premium. Nu ai nicio reclama, poti sa ai parte de pachet de familie si sa adaugi conturile a 5 membri, astfel incat si copiii sa poata folosi youtube fara intreruperi la fel de fel de reclame. Poti sa asculti rugciunile cu ecranul telefonului inchis , cu telefonul in buzunar, ba poti chiar sa descarci videoclipuri si sa le asculti cand esti offline.
    Am stat mult sa ne gandim daca merita sau nu acest abonament, pentru ca noi incercam sa reducem minim cheltuielile si nu platim nici abonament tv. Dar ne-am dat seama ca e singura optiune si ca ori platesti pentru un produs, ori esti dispus sa fii tu produsul si sa ti se livreze reclamele.

    ReplyDelete
  4. Daca va intereseaza doar muzică și rugăciunile, nu neapărat conținutul video, va recomand Spotify ca aplicație pe telefon. Poate fi folosit "cu ecranul oprit" și nu ai parte de întreruperi și e gratuit.

    ReplyDelete