Wednesday, February 7, 2018

Ce sa faci...

... daca ai gripa: sa te bucuri de prilejul detoxifiere spontana, sa bei multe lichide, sa tii post pe cat se poate cu cruditati, mai ales fructe. Niciodata lapte! Mie mi se potriveste metoda asta.
Nu as avea insa curaj sa merg fara antibiotice in pneumonii bacteriene, ce-i drept, mai ales la copii.
Momentan ma delectez cu o viroza cu tot tacamul: fac si febra, ma doare tot corpul si elimin intens deseuri. La cap mi-am pus un plasture facut de o batrana de prin Moldova, foarte eficient in drenarea sinusurilor, cel putin pe pielea mea. Astept sa vad cum isi face treaba organismul meu.

5 comments:

  1. Sanatate multa, Ecaterina! Grabnica insanatosire!

    ReplyDelete
  2. Sanatate multa va doresc! Sa scapati de cat mai multe toxine din organism cu aceasta ocazie! Mie imi place la maxim sa-l ascult pe omul asta, imi da curaj mereu cand simt ca totul es inutil si greu si complicat.

    ReplyDelete
  3. Mi-ar fi prins bine sa citesc randurile acestea mai de luni asa...cu o viroza m-am pricopsit si eu si au inceput manifestarile de sambata spre duminica, mai in forta, de am zis ca mor... nu am mai trait asa ceva... Cu pofta de mancare m-am reglat ieri, azi, in rest as fi mancat si pietre, parca ma infometasem 10 ani si corpul cerea intr-una detoate.

    Multa sanatate va doresc!

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Multumesc. Nu stiu exact. Batrana a fost cam secretoasa atunci cand am intalnit-o personal. E un amestec de plante, ceara si cred ca si vreo grasime animala aplicat pe o membrana(ca aceea de la drobul de miel).

      Delete