Saturday, February 9, 2013

Revin...

...asupra unui comment la care am dat un raspuns grabit aici unde ma refeream la regimuri alimentare moderate, nicidecum la post doar cu apa sau sucuri.
Dupa cum spune si sfantul in textul la care e facuta trimiterea, posturile foarte aspre fara indrumarea unui parinte duhovnicesc incercat sunt periculoase. De ce? Pentru ca se prea poate intampla sa ai "out of body experience" (experiente extracorporale), si, neavand sfatul cui trebuie poti cadea lesne in inselare duhovniceasca. Mai ales daca postul nu are scop spiritual e putin probabil sa ai descoperiri ingeresti, ci mai degraba poti fi prada duhurilor necurate, care, cu tot arsenalul lor de aparitii spectaculoase te vor face sa ai o intelegere gresita asupra vietii spirituale.
Morse vorbeste despre decorporalizarile unora din pacientii sai ca despre ceva obisnuit. Nu mai stiu exact in care din videoclipuri, parca si in cel de mai jos spune ceva legat de astea:

1 comment:

  1. sper ca n-am lasat vreo urma de gand ca mi-as dori sa ajung la cine stie ce experiente cu un regim oshawa. mai degraba ma gandeam ca se poate cadea in mandrie dupa un astfel de regim, sau oricare altul care e peste modul normal de hranire al omului si ca trebuie evitat acest aspect...

    ReplyDelete