... parfumata si
sanatoasa, la indemana oricui: apa de fructe. Cum fac eu: las 24-48 h la macerat in apa fructele taiate bucati, cu tot cu cotoare, apoi adaug putina miere (pot pune mierea de la inceput).
Altii o fermenteaza mai mult si o folosesc la dospitul painii.
|
cu gutui |
foarte interesant! chiar voi incerca! o singura nelamurire, ce faceti apoi cu fructele?
ReplyDeletese pot consuma, sau se poate reumple recipientul cu apa
ReplyDeleteuneori le arunc
Doamne ajuta! si eu am pus alaltaseara mere taiate in patru si cu putina miere.Deja am vazut ca si-au lasat ceva zeama.Vroiam sa va multumesc si pentru sfatul dat in legatura cu mania asupra copiilor dar pur si simplu nu mai gasesc unde anume mi-ati raspuns,Alina mamica de doua fetite si insarcinata
ReplyDeleteVai,nu stiu cum am omis cuvantul apa si am pus merele la macerat fara apa,doar cu putina miere(" las 24-48 h la macerat in apa fructele taiate bucati").Ma miram eu de ce am atat de putn suc...aseara am adaugat si apa si astazi astept rezultatul...
ReplyDeleteAm incercat si eu si sunt impresionata. Am amestecat putin lichid din acesta cu faina, a fermentat, apoi am folosit din maiaua asta la facut putina coca, sa vad daca creste. A crescut si am copt-o... iar wow... sunt impresionata!
ReplyDelete