...de la intrare nu ar trebui sa interfereze cu traseele dintre camere, fiindca este un loc in care temporar se aduna mult pamant de afara si intr-o casa cu trafic intens toata mizeria este numaidecat luata pe talpi si carata pe covoare. Nu mai spun ce bucurie este sa mai ai un bb care traverseaza zona in 4 labe si linge pe jos la minut. Acest detaliu spatial imi da mult de lucru si este, pe langa bucataria mica, unul dintre cele mai mari inconveniente ale apartamentului meu.
Deci, daca va proiectati vreodata o casa, tineti cont si de acest amanunt: antreul sa nu fie zona de trecere frecventa.
Noi avem la intrare în casa 2 covorașe puse între traversa lunga de pe hol și ușa de la intrare. Când intram în casa călcăm doar pe cele doua, ne descălțam și ne așezăm pantofii pe un alt covoraș de plastic, așezat sub cuier. Știu ca pare ciudat dar i-am învățat pe copii sa respecte acest spațiu în care ne descălțam, aproape niciodată nu calcă pe traversa lunga beige. Când se plimba pe hol nu calcă deloc pe covorașele acelea, spre bucuria mea.
ReplyDeleteE foarteee greu cu bebelușii care se plimba peste tot, ideal ar fi sa găsești asa o solutie ca locul de descălțat sa nu fie prin tot holul. La început poate li se va părea ciudat dar cu timpul va fi ceva firesc.
Care "tot" holul😊? E extrem de mic. Usa de la intrare e aproape lipita de usa primei camere si deschizatura e chiar inspre ea.
ReplyDeleteSi noi avem holul extrem de micut...stam mereu cu gura pe copii sa poarte papuci/sa inchida usa la sufragerie sa nu vina bebele/sa stearga dupa ce se descalta...si sunt doar 4 copii.
ReplyDelete