Aseară copiii mâncau toţi în bucătărie, tati mai spăla ceva vase mudare în balcon ( acolo avem aragazul şi chiuveta) iar eu stăteam în dormitor din cauza gripei pe care am primit-o de mărţişor de la copii :(
pasiunea vârstei - echilibrul |
M-am speriat şi eu, deşi am mai văzut chiar şi capete sparte la viaţa mea, dar ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost reacţia lui: imediat ce s-a mai liniştit din plâns a cerut printre suspine primul ajutor: "Mama, dă-mi lepede titi!" Inegalabila "titi", care alungă toate durerile şi fricile şi pe care n-a mai vrut-o cam de-o lună. Ce dovadă mai trebuie pentru rolul psihologic al alăptării?
PS Trebuie să precizez că nu i-am oferit niciodată sânul din proprie iniţiativă ca alinare (nu mai plânge, că-ţi dă mama titi) deci nu e o reacţie indusă de mine.
|
Ai un sot tare bun si constient daca te ajuta la treburi.Eu nu ma simt bine acum la inceput de sarcina si ma mai ajuta si al meu dar vine tarziu acasa.Eu am multe greturi si nu-mi vine sa gatesc nimic.Noroc ca ai mei sunt invatati cu pastele asa ca si seara le dau paste sau imi inventez mancaruri"fara miros".Numai bine!Violeta
ReplyDeleteE greu de pornit (se cam supraestimează la capitolul viteză şi se apucă de treburi la limită), dar mă ajută enorm. Şi ceea ce face, face bine, astfel încât nu sunt nevoită să-l verific sau să retuşez după el. E un tip meticulos şi mă substituie cu succes în toate activităţile casnice.
Delete:)) Parca vorbesti de sotul meu in ceea ce priveste supraestimarea rapiditatii cu care termina o sarcina. Dar si el e meticulos si uneori, la chestii precum spalatul aragazului sau al hotei e mai eficient decat mine tocmai din pricina ca eu sunt mai impulsiva si mai nerabdatoare sa termin.
ReplyDelete