Friday, April 26, 2019

Sa fie...


...alergie? Sau rujeola? Sau alt exantem viral? Am crezut ca mor de dimineata cand l-am vazut. Anastasia a fost pupata si raspupata de toti, iar despre mine mama nu isi aduce aminte daca am facut sau nu pojar. Sunt atat de obosita si e o zi atat de speciala la incat doar voi astepta sa vad ce se intampla.

11 comments:

  1. Nu îi mănâncă palmele și picioarele? Eu așa am avut, apoi fetița combinat cu varicela, la ea medicul a spus că e cel mai probabil mana gura picior (+varicelă). Concluzia a fost că și la mine a fost același lucru (eu am avut prima) , fără bube specifice în palme și tălpi, însă cu erupție că cea din poza și mâncărimi la maini și picioare.

    ReplyDelete
  2. Seamana mai degraba cu rozeola...trece de la sine in trei zile...la noi au avut toti copiii. Alina

    ReplyDelete
  3. O fi. E destul de atipica. Nu are febra, ci doar o stare generala usor alterata. Rinoree seroasa, tuse productiva, eruptia e usor pruriginoasa doar la instalare, e mai deschisa la culoare , nu are nimic pe trunchi si gat, dar membrele sunt pline, nu are deloc enantem

    ReplyDelete
  4. Noi avem un vecin care a facut rujeola si careva iesit la noi in fata blocului cu ceva timp in urma, de asta m-am temut, dar nu pare a fi, dat fiind tabloul clinic asa discret.

    ReplyDelete
  5. Si daca ar fi rujeola, cea mica are imunitate de la Dvs

    ReplyDelete
  6. cum mai e ecaterina? eu sunt in carantină de varicela cu ai mei. acolo la tine varicela nu e.

    ReplyDelete
  7. E plin, e mai mult rosu decat alb😊, dar e vesel azi

    ReplyDelete
  8. păi si atunci ce e la voi? varicela nu arată asa. La mine a avut băiatul cel mare varicela si de Paște astept bubele si la cei mici.

    ReplyDelete
  9. Nu stiu, dar pare sa nu mai iasa nimic nou pe piele doar membrele sunt rosii de sus pana jos si atat.

    ReplyDelete